7 iulie. Portal mistic in mijlocul verii. Mesajul special pentru fiecare in functie de data nasterii

Luna iulie poarta magia cifrei 7, iar ziua de 7 iulie vine sa accentueze acest portal mistic ce se deschide in mijlocul verii.

Revelatii uluitoare, dorinta de a (re)descoperi adevarul din inima ta, ancorarea in lumea spirituala. Acestea sunt elementele cheie ale zilei de 7 iulie. Numărul 77 este un număr dublu ce conține de două ori energia lui 7 și prin urmare un număr foarte puternic ce întărește prin repetiție vibrația lui 7, un număr divin asociat cu binecuvântările, abundența, norocul. De aceea, în numerologie 77 este perceput ca reprezentând dezvoltarea spirituală, înflorirea spirituală, starea de bine și succesul, bogăția, dar și conexiunile spirituale profunde. 7 poate fi considerat și ca un pod care face legătura între lumea umană, vizibilă și lumea invizibilă, subtilă, iar în lumea fizică 7 este mult mai prezent decât realizăm.

7 are și o simbolistică deosebită în biblie și în religia creștină, el reprezintă apogeul perfecțiunii, revelația, finalizarea creației și însăși fundamentul lumii, înțelepciunea spirituală, cunoașterea. În cea de-a 7-a zi a săptămânii, Dumnezeu a ajuns la apogeul creației sale (a creat cerurile și pământul) și a stabilit că va fi zi de odihnă fizică, o zi în care ne putem întoarce către el și noi înșine, o zi în care să ne cultivăm relația și conexiunea cu divinul și să fim recunoscători pentru ceea ce avem. Mai mult, întâmplător sau nu, se pare că numărul 77 este menționat de…. 77 de ori în Vechiul Testament.

7.7 (7 iulie) – număr angelic dublu. Se activează codul 77, semne divine de abundență și că ne putem reseta pe drumul cel bun

7 – Vibratie nonconformista

Energia numarului 7 este unica, nonconformita, care nu accepta sa fii reticent. Daca alimentezi energia numarului 7 in interiorul tau, acea parte din tine care doreste sa fie diferita va iesi la lumina. Trebuie sa fii tu, tu cel autentic, nu cel care multumeste pe toata lumea indiferent de situatie.

Este important să ne deschidem inimile în această perioadă și să lăsăm să intre aici iubirea, înțelepciunea, bunătatea, empatia, deschizându-ne totodată către cei din jurul nostru. Dacă reușim să activăm puterea numărului 77 în viețile noastre și să acționăm în conformitate cu cine suntem cu adevărat și a unei atitudini pozitive, vom atrage norocul și prosperitatea în toate formele ei în viața noastră și schimbări pozitive în viitor, iar visurile și dorințele noastre cele mai profunde pot atinge și ele finalitatea.

77 este și o secvență numerică angelica, iar dacă ni se întâmplă să vedem adesea această combinație numerică în diverse momente ale zilei și în mod repetitiv, poate fi perceput drept un mesaj important de la îngeri sau de la gardieni tăi astrali, că te aliniezi cu un scop mai înalt, scopul existenței tale pe acest Pământ. Cu cât îl conștientizezi mai repede, cu atât mai bine îți va fi. Ești protejat în mod divin, universul are grijă de ține și se asigura să fii îndrumat pe drumul tău în viață.

Ce simbolizeaza numarul personal pentru luna iulie

Calculeaza-ti numarul personal pentru luna iulie 2022 si afla mesajul pe care ti-l transmite acesta.

Aduna cifrele zilei nasterii, lunii nasterii si ale anului curent. La rezultat aduna cifra 7, iar rezultatul final il reduci pana obtii o singura cifra. Exceptie: numerele maestru 11 si 22.

Exemplu – data nasterii 1 martie – anul curent 2022

Calcul: 1+3+2+0+2+2 = 10 + 7 = 17 => 1+7 = 8. Deci numarul tau personal pentru luna iulie 2022 este 8.

1 – Perioada de renastere si idei inovatoare

2 – Concentreaza-te pe relatii, indiferent de tipul lor (romantice, spirituale, sociale, de afaceri)

3 – Exprimare creative, spune ceea ce simti, fa-ti auzita vocea

4 – Reorganizare a vietii, reconstructive

5 – Distractie cu multi oameni in jurul tau

6 – Compasiune, exprimarea sentimentelor de iubire

7 – Crestere spirituala

8 – Abundenta si charisma

9 – Transformari

11 – Idei inspirationale, leadership

22 – Relatie divina care va face diferenta in viata ta si a celorlalti.