Sfatul zilei 28 iulie 2020. O zodie care este mintita in aceasta zi

Berbec

Unele planuri nu ajung la capăt, nu ai suficientă ambiție. Încearcă să renunți la anumite idei și axează-te numai pe planuri realiste care îți pot aduce și un venit considerabil.

Taur

Evită discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Nu rezolvi nimic dacă tuni și fulger, mai bine încearcă să-ți păstrezi calmul. Discută deschis cu jumătatea ta.

Gemeni

Pregătește-te pentru o călătorie în interes profesional. Drumul nu este unul scurt, fii atent ce pui în bagaj. Mare atenție și la documentele pe care trebuie să le semnezi.

Rac

Dacă lucrezi în echipă poți rezolva toate sarcinile de la locul de muncă. Tot ce trebuie să faci este să ai mai multă încredere în oamenii cu care colaborezi.

Leu

Ai găsit un refugiu în muncă, dar ai trecut pe plan secund viața de familie. Partenerul de viață nu este deloc de acord cu această situație. Pot apărea unele divergențe și discuții.

Fecioară

O persoană în vârstă te sfătuiește să lași mai mult de la tine. Unele mici compromisuri pot fi de real ajutor, mai ales la locul de muncă unde trebuie să te împrietenești cu oamenii din jur.

Balanță

Nu-ți irozi energia pe situațiile negative, riști să ai probleme de sănătate. Stresul își poate spune cuvântul, ar fi bine să dai o fugă până la medic.

Scorpion

Ești tot mai interesat de lucrurile noi. Ai putea descoperi o nouă pasiune. Axează-te pe acest hobby și creează-ți un univers frumos. Șanse mari de promovare la serviciu.

Săgetător

Axează-te pe intuiție. Este un moment în care trebuie să lași deoparte sfaturile prietenilor și să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Cere-ți scuze persoanelor cărora le-ai greșit. Nu mai purta în suflet această povară grea și ia-ți o piatră de pe inimă. Fii liber ca pasărea cerului.

Vărsător

Nu sta prea departe de prieteni. Vei fi mereu înconjurat de oameni care te iubesc și te susțin în toate, nu-i îndepărta de tine. Evită speculațiile de orice fel.

Pești

Ai o imaginație foarte bogată. Ai putea să fii un scenarist foarte bun, poate ar fi cazul să schimbi macazul. Întotdeauna o poți lua de la zero, chiar și legat de job.