Un pod din Teleorman s-a prăbușit! Au fost înregistrate patru victime

Un incident extrem de grav a avut loc în Teleorman. Un pod care trecea peste Râul Vedea, în localitatea Orbeasca de Sus, s-a prăbușit. Nu se cunoaște încă motivul exact care a dus la prăbușire, dar din primele informații se pare că ar fi vorba despre vechimea acelui pod.

Patru persoane rănite după prăbușirea podului
ISU Teleorman a trimis un comunicat de presă prin care informează că un pod peste râul Vedea, situat în localitatea Orbeasca de Sus, s-a prăbușit în urmă cu puțin timp. Nu a fost comunicată cauza exactă a nefericitului eveniment, dar cert este că podul era unul vechi.

La fața locului au intervenit 4 echipaje SAJ, o autospecială de transport victime multiple și o descarcerare, a anunțat ISU Teleorman. Se pare că patru victime au fost înregistrate până acum, dar nu se cunoaște starea de sănătate exactă a acestora.

Pe data de 27 iulie apăruse deja o imagine din care reieșea că podul este în stare deplorabilă și că a fost lăsat de izbeliște, dar nimeni nu prevestea un astfel de incident.

Podul metalic peste râul Vedea a fost inaugurat în 1905, fiind primul pod de acest gen construit în zonă. Este un pod din beton și metal, de peste 90 de metri.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE