Fosta campioana olimpica a ajuns sa doarma in cimitir: Din pacate, mi-am pierdut toti banii

O fosta campioana olimpica are o poveste socanta. A ajuns sa doarma intr-un cimitir, iar acum este intr-o situatie disperata. A fost mandria tarii la inot, dar a avut de suferit din cauza unei schimbari a sistemului de pensii. Nu a mai avut niciun adapost si a ramas si fara bani.

Laranie McHendrie Decaire este fosta campioana a Marii Britanii. De asemenea, a mai reprezentat si Canada in cadrul concursurilor internationale de inot din anii ’80. Din pacate pentru ea, femeia a ajuns intr-o situatie cu adevarat disperata, fiind nevoita sa doarma intr-un cimitir din Londra, conform Digisport.

Fosta campioana olimpica a ajuns sa doarma in cimitir
”Din pacate, mi-am pierdut toti banii. Am ajuns in situatia asta, de fapt, din cauza schimbarilor din sistem, a furtului, a fraudelor si a diferitor lucruri de genul acesta”, a povestit McHendrie Decaire, pentru Mirror.

Dupa ce s-a retras din activitatea sportiva, femeia a decis sa isi schimbe complet viata. Fiind licentiata la Universitatea McGill, a inceput sa mearga prin toata lumea, lucrand ca bona sau asistenta sociala. Dar, dupa 10 ani de pribegie, a inceput cosmarul.

S-a intors in Marea Britanie, nu a mai facut deloc bani suficienti, a ramas fara rezerve financiare si apoi si-a pierdut chiar si casa. Ea a sustinut ca a contribuit constant la doua sisteme de pensii din tara natala, dar nu poate folosi inca acei bani. Asa ca a ajuns sa isi petreaca noptile pe un carton, in cimitir.

”Am cotizat la sistemul de pensie probabil de la varsta de 14 ani, cand inca eram la scoala, pentru ca am inceput sa lucrez de la 11 ani. Dar acum au schimbat varsta de pensioare la 66 de ani.

Asa ca cele doua pensii pentru care am platit au fost decalate, acum nu sunt eligibila. Este o lume complet diferita acum, in care am asteptat cu nerabdare pensia pentru care am platit, dar sistemul mi-a luat-o”, a mai completat McHendrie Decaire.