A sărutat-o pe fetiță și imediat apoi micuța arăta de parcă ar fi turnat acid pe ea. Iată ce s-a întâmplat de fapt

Totul a început la petrecerea pentru cea de-a doua aniversare a Siennei Duffield. Mama ei, Savina, a lăsat pe un membru al familei să o pupe pe micuța ei, dar nu mult după aceea cea mică a început să aibă fața acoperită de bășici pe care mama ei le-a descris astfel: ,,Arăta de parcă s-ar fi turnat acid pe fața ei”.

,,A început să arate de parcă cineva turnase acid pe fața ei, apoi s-a extins la gură și obraji, și deasupra ochilor. Oamenii se uitau oribil la noi, copiii se holbau iar adulții făceau comentarii răutăcioase”.

Pentru următoarele 8 luni medicii au încercat fără odihnă să afle cauza acestei infecții în sângele Siennei, dar nu și-au dat seama că aceasta se ascundea într-un simplu sărut pe obraz.

Iată ce a mărturisit mama fetei: ,,Timp de 8 luni niciun antibiotic nu avea vreun efect în timp ce infecția se tot întorcea iar fața ei era însângerată și distrusă. Mi s-a spus că ar putea avea o alergie la ceva, așa că am ținut-o departe de animale și m-am asigurat că nu va consuma niciun produs lactat, dar Sienna era mâncată de vie de infecție. nu mai mânca și fiecare zi era îngrozitoare”.

Cea care va înțelege cauza problemei fetei va fi mama ei, ea și-a dat seama că membri ai familiei i-au pupat fiica în urmă cu 8 luni și, în cele din urmă cea mică a fost diagnosticată cu herpes simplex de tip 1 care a fost luat de la un membru al familiei.

Acest caz poate funcționa drept un avertisment pentru toți părinții: nu lăsați străini să vă pupe copiii, chiar dacă aceștia nu au răni vizibile pe față.