Abandonat de mamă, a fost nevoit să aibă grijă de tatăl PARALIZAT. La doar 7 ani, a luat o decizie tulburătoare

Aceasta este povestea lui Ou Yanglin, un băieţel în vârstă de 7 ani care, la vârsta la care copiii nu ştiu decât de joacă,

a fost nevoit să se maturizeze peste noapte. Totul s-a întâmplat în ziua în care mama lui a plecat de acasă, lăsându-l să aibă grijă de tatăl paralizat. Într-o zi, a luat o decizie care a şocat!

Tragedia s-a petrecut în 2013. Atunci, Ou Tongming, un bărbat de 37 de ani, din satul Wanpu, provincia Guizhou, China, a avut un accident de muncă. Într-o secundă de neatenţie, acesta a căzut de pe o schelă.

Medicii i-au salvat viaţa, dar, din păcate, bărbatul a rămas paralizat. Soţia sa, speriată de facturile care se strângeau şi conştientă de faptul că soţul ei nu-şi va reveni niciodată, şi-a părăsit casa şi familia.

Peste noapte, Ou Yanglin a fost nevoit să se maturizeze şi să aibă grijă de tatăl său, rămas neputincios la pat. Băiatul avea doar 7 ani.

În ciuda greutăţilor, băiatul nu a abandonat şcoala. Din contră, era mânat de dorinţa de a se face mare şi de a ajunge departe. Totul, pentru a-i asigura tatălui său tot ce-i era de trebuinţă.

În scurt timp, povestea a ajuns la urechile unor jurnalişti, care au mediatizat-o. “Nu puteam să trăiesc nicio zi fără tatăl meu”, a spus copilul.

Yanglin se trezea în fiecare zi la ora 6:00. După ce pregătea micul dejun, îl hrănea pe tatăl său, apoi pleca la şcoală. La prânz, venea acasă din nou pentru a-i da tatălui său să mănânce.

Singur se ducea la cumpărături, singur a învăţat să gătească, să spele haine şi să aibă grijă de casă. Îl avea doar pe tatăl său alături. Erau singurul sprijin unul altuia.

Au trecut zile bune până când vecinii au observat drama care se petrecea la doar câţiva paşi de ei.

Impresionaţi de soarta celor doi, au decis să-i ajute:

în vreme ce unii îi dădeau copilului bani pentru cumpărături, de cele mai multe ori alimente, alţii îi ajutau cu haine şi medicamente.

“Nu-l voi părăsi niciodată”, spune băieţelul. scrie romaniatv