Actrița Aishwarya Rai a împlinit 47 de ani! Cum arată acum?

Duminică, 1 noiembrie, actrița Aishwarya Rai a împlinit 47 de ani. Inclusiv în prezent, Aishwarya este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

„Dragostea vieții mele, Aaradhya, îngerul meu … Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Îți mulțumesc ție și mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis iubire, binecuvântări și urări azi”, a scris Aishwarya în mediul online, în dreptul a două fotografii

în care este surprinsă alături de fiica ei. În anul 2007, Aishwarya s-a căsătorit cu actorul Abhishek Bachchan (44 de ani), alături de care are o fiică, Aaradhya. Tot luna aceasta, dar în data de 16, Aaradhya va împlini 9 ani.

Actrița Aishwarya Rai a împlinit 47 de ani! Cum arată acum? În vara anului acesta, soțul și socrul actriței au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Din fericire, Aishwarya și fiica perechii nu au contractat virusul. „Aishwarya și Aaradhya au fost

testate negativ și externate din spital. Vor merge acasă. Eu și tatăl meu rămânem în spital, sub îngrijirea personalului medical”, mărturisea Abhishek atunci, potrivit Pro TV. Aishwarya și-a început cariera în modelling în timpul colegiului.

După apariția în câteva reclame TV, actrița s-a înscris în competiția Miss India, sfârșind pe locul al doilea. Ulterior, în anul 1994, Aishwarya a fost încoronată Miss World, începând să fie distribuită în producțiile cinematografice de la Bollywood.

Debutul ei în film are loc în anul 1997, în pelicula Iruvar. Cele mai de succes producții ale sale includ filmele: Mohabbatein (2000), Dhoom 2 (2006), Jodhaa Akbar (2008), Enthiran (2010) și Ae Dil Hai Mushkil (2016). În anul 2003, Aishwarya a devenit prima actriță de origine indiană selectată drept jurat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Pe lângă cariera sa în actorie, Aishwarya este ambasadoarea mai multor organizații și campanii caritabile, printre care și programul Națiunilor Unite privind prevenirea SIDA.

Imagini cu actrița în GALERIA FOTO