Alyssa Milano se confruntă cu o cădere masivă a părului din cauza coronavirusului: „Purtați blestemata de mască!”

Allysa Milano are probleme grave. A fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița își îndeamnă fanii să poarte mască, după ce a început să-i cadă chiar și părul.

Alyssa Milano este una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. Este cunoscută pentru rolurile sale din “Melrose Place” și “Charmed – Vrăjitoarele magice”. Recent, vedeta în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticată cu COVID-19.

Trece prin clipe de coșmar și a ținut să tragă un semnal de alarmă, pentru că oamenii trebuie să fie conștienți că nu este deloc o glumă. Alyssa a postat pe Instagram și pe Twitter un filmuleț în care le arată admiratorilor că se confruntă cu o cădere masivă a părului din cauza virusului.

Actrița și-a periat părul timp de un minut și a adunat o grămadă de fire pe perie, moment în care a reușit să îngrijoreze pe toată lumea.

„Un periaj. Aceasta este căderea părului meu de la COVID-19. Purtați blestemata de mască!”, a spus Alyssa Milano în filmarea respectivă.

În plus, a îndemnat pe toată lumea să respecte regulile și să poarte masca de protecție, pentru că virusul este reali și oricine poate ajunge în situația sa.

„Purtați blestemata de mască!”, a mai spus actrița. Scrie spynews.ro