Andreea Bălan, declarații bombă despre divorțul de George Burcea!: „Îi iau și vila și mașina, nu există așa ceva”

Deși păreau cuplul perfect, realitatea relației dintre Andreea Bălan și George Burcea era cu totul alta. La nici un an de la nunta ca în povești, actorul și solista au decis să se separe, în ciuda celor două fetițe pe care le au împreună.

Divorțul dintre cei doi este un subiect dezbătut de majoritatea tabloidelor, Andreea Bălan nefăcând nici o declarație oficială până acum. Din păcate, cei doi foști îndrăgostiți vor mai avea de așteptat, pentru că vor ajunge în fața instanței abia la vară, pentru a dezbate custodia fetițelor.

”Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze,” a mărturisit Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Deși numeroase persoane au comentat faptul că nu doar custodia celor două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, va fi dezbătută în instanță, ci și modul în care bunurile materiale vor fi împărțite, Andreea Bălan a negat cu vehemență acest lucru, mai ales că solista și George Burcea au semnat un contract prenupțial, înainte de a se căsători.

”În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, pe care i-am făcut-o cadou,” a mai spus Andreea Bălan.

Având în vedere ultimele evenimente petrecute între Andreea Bălan și George Burcea, este clar că relația lor nu este una impecabilă. După ce solista l-a blocat pe toate rețelele de socializare, inclusiv de pe conturile fetițelor, actorul și-a manifestat nemulțumirea, în mediul on line, iar de acolo până la război a fost doar un singur pas.

Blondina a mărturisit că își dorește un tată exemplar pentru cele două fiice și că relația dintre ei doi, dar și relația dintre George Burcea și fiicele sale depinde exclusiv de comportamentului bărbatului.