Andreea Marin a făcut anunțul mult așteptat! Când se întoarce la TV

Andreea Marin se consideră o femeie împlinită și o mamă fericită. Ea și Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani.

Cei doi chiar locuiesc împreună, iar diferența de vârstă nu a reprezentat un impediment pentru ei.

Din contră, ei se sprijină reciproc și sunt alături unul de celălalt în orice moment și nu ezită să vorbească despre relația lor. În plus, cei doi se înțeleg de minune și cu fiica Andreei, Violeta.

Cu toate acestea, ceea ce vor fanii cel mai mult să afle despre Andreea este când va reveni pe micile ecrane.

Andreea Marin a făcut anunțul mult așteptat! Când se întoarce la TV
Îndrăgita Andreea Marin, iubită de telespectatori încă de pe vremea când prezenta emisiunea

„Surprize, Surprize”, a dat informații cu privire la posibila ei revenire pe micul ecran. Fanii așteptau cu nerăbdare un răspuns de la aceasta,

referitor la prezentarea unei emisiuni de genul celor pe care le-a prezentat în trecut sau implicarea într-un proiect asemănător.

Vedeta a explicat că vrea să se reîntoarcă în acest domeniu, însă așteaptă o ofertă bună, un proiect pe placul ei, pentru că nu poate prezenta orice fel de emisiune.

Ea a mărturisit că vrea ceva bine ancorat în realitate, pentru că ceea ce ține de monden, bârfe, subiecte care fac rău oamenilor, nu o reprezintă.

În plus, ar mai fi avut propuneri până acum, pe unde dintre ele refuzându-le, în timp ce pe altele le-a acceptat.

„Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe.

Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta.

Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat.”, a spus Andreea Marin.

Deși are 45 de ani, Andreea Marin a declarat că și-ar dori un copil cu actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. În plus, ea și-ar dori chiar să nască pe cale naturală.

După mai bine de trei ani de când sunt împreună, cei doi doresc să-și întărească relația și să ducă totul la un alt nivel.

Atât Andreea, cât și consulul au mărturisit că vor să-și mărească familia, însă așteaptă in moment oportun și au mare încredere că Dumnzeu le va împlini visul pe care îl au de ceva timp. Sursa huff.ro