Anghel Iordănescu, printre victimele lui Emi Pian

Printre victimele interlopului Emi Pian, se numără și fostul selecționer Anghel Iordănescu, care a avut contact cu interlopul și era cât pe ce să-și ia o țeapă memorabilă.

Se pare că după moartea liderului clanului Duduianu, apar tot mai multe povești care evidențiază tot felul de activități infracționale.

Anghel Iordănescu, printre victimele lui Emi Pian..

Se pare că printre victimele lui Emi Pian se numără și fostul selecționar Anghel Iordănescu. Acesta a fost la un pas de a lua o mare țeapă prin cumpărarea unui imobil.

Potrivit Playtech, în 2006, membri ai clanului condus de Emi Pian au fost la un pas

să-l țepuiască cu 375.000 de euro pe fostul selecționer al echipei naționale. Din fericire pentru acesta din urmă, afacerea a picat.

În 2006, Iordănescu, care antrena în Orientul Mijlociu, avea o avere de peste 50 milioane euro. Întrucât intenționa să își cumpere o casă în zona Pieței Charles de Gaulle, acesta a apelat la agenții imobiliare.

Țeapă de 375.000 de euro…

Cumva, printr-un agent imobiliar, Iordănescu a ajuns la doi membri ai clanului Duduianu care s-au prezentat ca fiind proprietarii unui imobil ce s-ar preta pe cerințele fostului selecționer. De fapt,

aceștia doar închiriaseră imobilul și făcuseră rost de niște copii ale documentelor de proprietate.

Tranzația a fost pe punctul de a fi încheiată, numai că notarul a sesizat ceva în neregulă și i-a transmis lui Iordănescu. După ce au fost prinși cu minciuna,

duduienii și-au cerut scuze și au plecat promițând că se vor întoarce cu actele în original, fapt care nu s-a mai întâmplat.

Astfel, Iordănescu a scăpat de o țeapă colosală.

Potrivit Libertatea.ro, clanul Duduianu acționează în Capitală, fiind una dintre primele grupări apărute în

București după Revoluție. Interlopii și-au extins influența în sectorul 2, mai exact în cartierul Pantelimon.

Activitățile acestora sunt legate de furturile din autoturisme și trenuri, cămătărie, șantaj, prostituție și trafic de droguri. Sursa huff.ro