Asistentă din NY:”Mă uit la ei cum OMOARA oamenii în spitale si nu pot face NIMIC!”

O asistentă din Nevada, Nicole Sirotek, care a călătorit la New York pentru a ajuta la tratarea pacienților cu COVID-19.

A postat un videoclip pe Facebook în care susține că pacienții nu mor din cauza virusului, ci ca sunt „uciși de neglijența gravă și de asistența medicală complet greșită”.

Nicole Sirotek a fost repartizată în două spitale diferite din New York.

“Vă spun că, literalmente, îi omoară pe acești oameni”, spune Sirotek în videoclipul terifiant.

Videoclipul începe cu Sirotek explicând că de fiecare dată când încearcă să pledeze în favoarea unuia dintre pacienții ei,

managementul spitalului transferă pacienții la altă asistentă și pe ea o mută într-o altă unitate spitalicească.

Ea a spus că acest lucru s-a întâmplat la ambele spitale la care a lucrat în New York. „Sincer, nici nu știu ce să mai fac. Nici măcar grupurile care apara drepturile omului nu dau doi bani pe acești oameni ”, a spus ea. „Viețile saracilor nu contează aici.”

„Știu că nu toată lumea va trăi. Nu sunt naivă, sau ignorantă, să cred asta, bine? Știu că vom avea un număr de oameni care o să moară, dar oamenii nu mor din cauza COVID ”

Sirotek a oferit apoi câteva exemple concrete de pacienți care au murit din cauza neglijenței medicale, inclusiv o asistentă rezidentă care a ucis un pacient prin utilizarea unui defibrilator in timp

ce pacientul avea puls și nu era necesara folosirea acestuia. Pacientul a murit în cele din urmă, dar nu din cauza COVID.

Într-un alt exemplu, ea a spus că unui pacient i s-a administrat un tip greșit de insulină.

Și mai alarmant, a spus că spitalul refuza să dea transfuzii de sânge pacienților cu un nivel scăzut de sânge, dacă nu au sângerare internă.

Fără un flux de sânge adecvat, a explicat ea, ventilatoarele nu vor face nimic pentru a-i ajuta și a spus că aceasta este o problemă comună pentru pacienții cu covid-19. scrie ytb.ro