Avea media la scoala aproape 10, dar… SOC! Georgiana a fugit de-acasa! Dupa cateva zile ea a fost gasita moarta, in padure! Doamne, ce i-a facut tatal ei! Acum s-a aflat

Ies la iveală detalii șocante în cazul Georgianei Denisa Unchiașu, copila de 15 ani din localitatea Oteșani care a fost găsită spânzurată într-o pădure.

Denisa, găsită moartă în pădure
În urmă cu aproximativ o săptămână, tatăl Georgianei Denisa Unchiașu a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat dispariția copilei. Trecuseră deja două zile de când copila nu se mai întorsese acasă.

Polițiștii au pornit căutările și timp de cinci zile, au încercat s-o depisteze pe minora de 15 ani. Au fost audiați zeci de martori, dar fără vreun rezultat.

Vineri, 15 mai, o localnică care căuta ierburi medicinale a găsit cadavrul Georgianei Denisa Unchiașu în pădurea de pe dealurile din Oteșani. Fetița era spânzurată de un copac, potrivit Adevărul.

Drama trăita de fetiță
Potrivit aceleași surse, fetița trăia o viață extrem de grea. Fusese violată și bătută de tatăl alcoolic. Vecinii familiei povesteau că fetița era „crunt bătută” și „toată lumea știa”. Părinții justificau totul spunând că „era cauză pierdută”. Fetița le-a povestit prietenelor că a fost violată de tată și la domiciliu, „dormeau toți patru într-un singur pat”.

De asemenea, în telefonul fetei au fost găsite mesaje în care copila îi povestea unui amic faptul că a fost violată de tată şi că mama ştia despre cele întâmplate.