Bărbatul era în aeroport, a început să plângă, s-a apropiat de tomberon și a aruncat ceva în el. Apoi a plecat rapid. Doi tineri au fost curioși, dar când au văzut ce aruncase la gunoi au fost șocați! Uite ce lăsase acolo:

Amarri Hernandez și iubitul ei erau în aeroport și urmau să se îmbarce pentru cursa cu destinația Pittsburg.

Până atunci totul fusese perfect normal, dar le-a atras atenția un incident foarte ciudat. Ceea ce au văzut i-a inspirat să facă ceva care a impresionat o țară întreagă prin intermediul rețelelor sociale.

Cei doi au văzut cum un bărbat extrem de supărat care, după ce agenții de securitate i-au interzis să ia cu el un anume obiect care se pare că însemna

foarte mult pentru el, a început să lăcrimeze în timp ce se îndrepta către un coș de gunoi, forțat de autorități să îl arunce pentru a se putea îmbarca.

Amarri și iubitul ei s-au apropiat de respectivul coș de gunoi și au scos de acolo obiectul aruncat. Ce era? Era un glob de zăpadă care avea în interior poza unei fetițe.

După ce l-au scos din gunoi, i-au făcut o poză și au postat totul pe Facebook, spunând că speră să îl găsească pe proprietar, dar mare le-a fost mirarea când oamenii au început să distribuie cu sutele, din ce în ce mai mulți în fiecare zi.

Spre marea lor mirare, postarea lor a devenit rapid virală și, în cele din urmă, vestea a ajuns la proprietarul de drept al globului de zăpadă. Iată de ce era el atât de trist să renunțe la acest obiect:

fețița din imaginea din glob era o fetiță pe care bărbatul o adoptase, globul de zăpadă reprezenta data în care procesul de adopție se sfârșise în sfârșit: 25 ianuarie. Data era scrisă pe fundul frumosului obiect, atât de special pentru această familie.