Bicarbonatul de sodiu te face sa te simti si sa arati mai tanara cu 10 ani. Iata cum trebuie sa il folosesti

Bicarbonatul de sodiu poate trata multe probleme de sănătate din interior și din exterior, ceea ce înseamnă că poate fi folosit atât local cât și intern.

Probabil utilizarea primară care este destinată pentru coacere este pentru aluatul în creștere și pentru a fi folosit ca material de gătit.

Celelalte utilizări ale bicarbonatului de sodiu vin după aceea și veți fi surprins in câte lucruri il puteți folosi.

Lupte cu acneea

Puteti face o pasta de praf de copt simpla cu putina apa adaugata si aplicati-o in zona afectata. Bicarbonatul de sodiu va lucra la ea și dupa cateva aplicari va deveni un remediu eficient împotriva cosurilor și acneei.

Albirea dintilor

Cele mai multe paste de dinți de albire ar trebui să conțină bicarbonat de sodiu ca ingredient, deoarece această pulbere combinată cu peroxid de hidrogen poate albirea dinților într-adevăr.

Puteți avea acest efect fără pasta de dinți totuși. Doar faceti tratament o dată pe săptămână cu bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrgen!

Împrospătează respirația

Orice alte remedii respiratorii pot funcționa temporar, dar bicarbonatul de sodiu poate ajunge la rădăcina problemei și poate scăpa de respirația urât mirositoare!

Combinați 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în 1 cană de apă până când se dizolvă și se gargă cu această soluție o dată pe zi.

Înmoaie pielea

Faceți o combinație de apă, săruri și săpun preferat și masați ușor pielea afectată. După aceea clătiți cu apă caldă. Acest lucru va exfolia pielea și îi va da delicatete și sensibilitate.

Curăță unghiile

Amestecați bicarbonat de sodiu și apă la un raport de 3: 1 pentru a face o pastă pe care o veți aplica mai târziu pe unghii. Faceți acest lucru prin masarea zonei unghiilor, astfel încât unghiile și cuticulele să fie mai sănătoase și mai curate.

Exfoliator natural

Puteți folosi bicarbonatul de sodiu ca exfoliator zilnic. Doar amestecați putin bicarbonat și apă în mână și curățați ușor pielea.

Îndepărtează mirosurile corporale

Amestecul de gelatină se poate păstra la frigider circa 2 luni într-o cutie de plastic cu capac. Scoate cantitatea necesară ori de câte ori ai nevoie și încălzește-o la microunde.

Ce este gelatina?

Gelatina este o substanță bogată în colagen care se găsește în principal în oasele și pielea animalelor din care se prepară supe cu proprietăți excelente asupra sănătății.