Care sunt singurele 2 lucruri pe care le observă musafirii când intră în casa ta. Sigur nu te așteptai la asta!

Atunci când prietenii își anunță vizita „pe nepusă masă”, majoritatea gospodinelor se gândesc cum să facă o impresie cât mai bună. Trebuie să strângă lucrurile lăsate aiurea prin casă, să făcă și curățenie… iar despre gătirea unei mese copioase.. ce să mai vorbim!

Ideea este că toată doamnele vor să iasă cu o imagine impecabilă atunci când prieteni, colegi sau rudenii vin in vizită. Mai ales dacă le calcă pragul casei pentru prima oară!

Însă trebuie să știți că, oricât de mult v-ați agita cu splălatul, curățatul, aspiratul sau gătitul, în cele mai multe cazuri sunt doar două lucruri cu care rămân musafirii după o vizită în locuința dumneavoastă.

Dacă și tu ești curioasă care sunt acestea, trebuie să știi că ai ajuns la locul potrivit!

Cu toate că pare greu de crezut, trebuie să știi că sunt foarte puține acele persoane care vin pentru prima dată în casa ta și observă detaliile pentru care tu ai muncit foarte mult în speranța că urmau să fie vizibile.

Mirosul din încăpere

Potrivit oamenilor de ștință, atunci când cineva ajunge pentru prima oară într-o locuință remarcă întâi mirosul! Așadar, este bine să ai mereu la îndemână o lumânare parfumată sau parfum special pentru cameră care, să răspândească o mireasmă proaspătă foarte plăcută. Însă nu uita că, pentru a scăpa de aerul închis din casă, cea mai bună metodă este aerisirea corectă a tuturor încăperilor!

Baia

Baia este pentru locuință precum pantofii pentru oameni. Dacă este îngrijită, lasă impresia că proprietarii locuinței nu ignoră normele de curățenie și igienă. În ochii musafirilor, cu cât baia este mai curată și mai organizată, cu atât cel care locuiește și îngrijește locuința respectivă va fi mai admirat, scrie Realitatea.net.

Astfel, potivit casa.acasa.ro, dacă și tu vrei să lași o impresie plăcută, e bine să ai mereu la îndemână prosoape curate, să ai hârtie igienică suficentă, lavete pentru pardoseală și un odorizant care să asigure o atmosferă placută în baie!