Carmen Harra, previziune sumbră! Ce urmează, de fapt, după pandemia de coronavirus: ”Va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

Carmen Harra face previziuni sumbre despre România! Ce urmează, de fapt, după pandemia de coronavirus? Nu te așteptai la asta!

”O traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare de la noi din țară. De-a lungul timpului, a prezis mai multe scandaluri din showbiz,

divoțuri, dar și catastrofe naturale. Ei bine, așa a făcut și cu pandemia de coronavirus. Nici nu s-a terminat bine, căci, celebra prezicătoare ne-a speriat din nou.

Chiar dacă lucrurile revin la normal, nimic de ceea ce a fost și din ceea ce știam nu va mai fi la fel. Carmen Harra susține că în momentul de față toți trecem printr-o traumă, pe care încă nu o conștientizăm. Cât despre perioada de izolare, aceasta a afectat foarte mult România, din toate punctele de vedere.

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu.

În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.”, a zis Carmen Harra pentru ciao.ro.