Cătălin Moroșanu, gest caritabil pentru bărbatul care a mers la maternitate pe cal: alimente donate și sprijin financiar pentru finalizarea lucrărilor la casă

ătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru, bărbatul ajuns viral pe internet după ce a mers la maternitate, unde se afla soția sa, pe cal. Luptătorul a decis să-i doneze cetățeanului din Iași alimente și să contribuie financiar la terminarea casei sale.

Cătălin Moroșanu, gest impresionant pentru un bărbat din Iași

Sergiu Ion Ciobotaru, un bărbat din Iași, a fost filmat recent pe cal, spre maternitate, unde soția sa a născut al treilea copil a cuplului.

Ieșeanul a fost forțat să aleagă acest mijloc de transport, după ce transportul în comun a fost suspendat, iar mersul cu un taxi presupunea un efort financiar pe care nu și-l permitea.

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea de viață a lui Sergiu Ion Ciobotaru și a decis să-i doneze alimente și alte provizii necesare, dar și să contribuie la finalizarea locuinței bărbatului din Iași, care trăiește acum, alături de soție și cei trei copii, într-o cameră improvizată, conform Prosport.