Cauza morții mamei gimnastei Larisa Iordache. Noaptea trecută femeia a încetat din viață

Mama Larisei Iordache a murit noaptea trecută, iar acum a apărut și motivul care a dus la decesul femeii.

Potrivit digisport.ro, mama gimnastei era grav bolnavă și se lupta cu o boală necruțătoare de ani de zile.

Vestea tristă care a fost anunțată în această dimineață a venit din partea gimnastei Larisa Iordache. Sportiva a anunțat pe pagina de Instagram că cea care i-a dat viață a murit.

Care a fost cauza morții mamei gimnastei Larisa Iordache
Deși nu a oferit mai multe detalii, după vestea tragică, despre decesul mamei sale, potrivit digisport.ro cea care i-a dat viață

Larisei Iordache se lupta de ani de zile cu o boală necruțătoare, cu cancerul, și în ultima perioadă făcea tratament cu chimioterapie.

Din păcate, se pare că boala a fost mai puternică, iar în această dimineață, în jurul orei 05:00 mama Larisei Iordache a pierdut lupta și a plecat la ceruri lăsând în urmă multă suferință.

”Sufletul să îți fie liniștit mami😞🖤 mereu în inimă, sufletul și mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc❤️”, a scris Larisa Iordache pe pagina de socializare.

Larisa Iordache trebuia să fie astăzi la un ultim test înaintea Jocurilor Olimpice

Astăzi pentru Larisa Iordache trebuia să fie un motiv mare de bucurie, însă din păcate totul s-a năruit în doar câteva secunde.

Sportiva, calificată la Jocurile Olimpice, trebuia să meargă astăzi alături de echipa României în Belgia, la un ultim test înainte de competiție.

Ea și-a anulat această deplasare importantă în urmă cu doar câteva zile și iată că din păcate mama ei a părăsit această lume în noaptea trecută.

Larisa Iordache a obținut marea șansă de a concura la a doua ediție de la Jocurile Olimpice, după ce prima dată a participat la competiție în 2012 la Londra, unde a obținut o medalie de bronz.

Mama ei, Adriana Iordache, a fost tot timpul alături de ea și a susținut-o în tot ceea ce a făcut în carieră, fiind foarte mândră de tânăra gimnastă de 25 de ani. scrie spynews.ro