CE A APĂRUT PE INSTAGRAMUL VULPIȚEI, DUPĂ CE ACEASTA A CONFIRMAT SARCINA

Vulpița de la Acces Direct urmează să devină mamă pentru a doua oară și, potrivit spuselor lui Viorel, aceasta chiar este extrem de fericită.

Mai mult, cei doi au declarat la Antena 1 că ți-au dorit al doilea copil, toate acestea în ciuda faptului că și-au „părăsit” fetița pentru 8 luni,

cât timp au locuit în București și au apărut la televizor. Urmăritorii Vulpiței de la Acces Direct au fost extrem de uimiți să afle că aceasta este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mămică în luna aprilie a anului 2021.

Imediat după ce Viorel a anunțat sarcina acesteia la Acces Direct, Vulpița s-a gândit să le facă tuturor urmăritorilor săi o bucurie.

Tocmai de aceea, Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la ecografie, dar și un mesaj emoționant pentru toți cei care i-au fost alături, cu bune și cu rele.

„DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a fost mesajul transmis de Veronica Stegaru. Cum s-a schimbat viața celor doi, după revenirea în Blăgești

Viorel a vorbit, la Acces Direct, și despre modul în care li s-a schimbat viața celor doi, după ce s-au reîntors acasă și au renunțat la statutul de vedete ale Antenei 1.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina.

Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct. scrie ombun.net