Ce nu s-a știut niciodată despre Prințesa Diana. Care a fost cea mai mare dorință a ei, dar nu a reușit niciodată…

Au trecut 22 de ani de la moartea Prințesei Diana! Soția Prințului Charles și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, la Paris, pe 31 august 1997.

Dezvăluiri despre Prințesa Diana la 22 de ani de la moartea sa!

Lady Di nu se afla singură în mașină, ci alături de iubitul ei, Dodi Al-Fayed. Din păcate, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru ea.

De-a lungul timpului, au tot existat teorii conform cărora în spatele accidentului a stat chiar fostul ei soț, Prințul Charles, sau Regina Elisabeta a II-a.

Prințesa Diana a fost cel mai iubit membru al familiei regale britanice. Puțini știu că aceasta își dorea enorm să devină dansatoare profesionistă, însă din păcate visul nu i s-a îndeplinit niciodată.

Anne Allan, profesoara de balet a lui Lady Di, a făcut dezvăluiri impresionante despre aceasta.

‘Avea dansul în suflet. Se vedea ce bucurie imensă îi aduce. Iubea libertatea de a se mișca și de a dansa. Era vizibil că o ajuta să-și liniștească viața emoțională’, a spus Anne, într-un interviu în 2017.

Înainte de a se căsători cu Prințul Charles, Lady Di a lucrat ca profesoară și ca dădacă. Ea și Prințul de Wales s-au căsătorit la presiunile tatălui mirelui, Prințul Philip.

‘Trebuie să iei decizia corectă’, i-ar fi spus prințul consort fiul său. La acel moment, Prințesa Diana avea 19 ani, iar prințul de Wales avea 32 de ani. sursa stiritv