Ce vrea să-i facă fiica cea mare lui Liviu Vârciu. Decizia luată de aceasta. O să-l usture la buzunar

Liviu Vârciu are o fată adolescentă. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu va susține bacalaureatul anul acesta și are planuri mari pentru facultate.

Carmina a împlinit de curând 18 ani și are planuri mari de viitor, își dorește să urmeze cursurile unei facultăți din Barcelona. Aceasta ar urma să fie susținută de către tatăl său, lucru nu tocmai plăcut pentru buzunarul lui Liviu.

Liviu se bucură să fie tată deja a două fete, din două relații, iar în prezent așteaptă al treilea copil. Iubita sa, Anda, este însărcinată în șase luni.

Carmina, fiica cea mare, a venit pe lume în urma unei iubiri de pe vremea trupei L.A. Liviu s-a îndrăgostit de una dintre fanele sale, de profesie fotomodel. Din păcate, distanța a creat un impediment între cei doi. Iubita lui Liviu, Ami, locuia la Arad și el era mai mereu în turneu. Deși s-a străduit să păstreze legătura cu fiica sa, Carmina și Liviu nu au o relație perfectă.

Adolescenta chiar a locuit o perioadă acasă la Liviu, însă a avut de furcă în privința actualei iubite a tatălui său. Se pare că Anda și Carmina nu se înțeleg chiar bine.

Continuarea