Cea mai nouă înșelătorie online. Poți rămâne fără bani cât ai clipi

O înșelătorie de zile mari circulă în ultima perioadă pe internet. Aveți mare grijă și nu deschideți mesaje care sunt trimise în numele Petrom. Un astfel de mesaj este distrbuit masiv pe rețelele de socializare și promite un câștig sigur de 2000 de lei.

Ce se întâmplă dacă deschizi acest mesaj:
Mesajul nu este decât o mare înșelătorie care te-ar putea lăsa fără niciun leu în conturi.

În contextul unei aniversări a 31 de ani de activitate, OMV Petrom ”oferă” șansa de a câștiga 2.000 de lei, în urma completării unui chestionar format din 4 întrebări.

De la postare nu lipsesc nici comentariile pozitive, precum: „Nu pot să cred! Am câștigat un cadou, mulțumesc OMV Petrom!”, și multe altele.

Chiar și din aceste postări se poate trage cu ușurință concluzia că este vorba despre o înșelătorie, ținând cont de faptul că mesajele sunt mereu aceleași, indiferent de ora sau data la care este accesat link-ul.

Atenție, așadar, ce link-uri accesați și aveți grijă să nu cădeți în plasa escrocilor care fac bani pe seama noatră, a tuturor.

În ultima vreme tot mai multe astfel de înșelătorii apar în mediul online, așa că trebuie să aveți mare grijă. Avertizați în special persoanele mai în vârstă sau cele care nu se pricep atât de bine să navigheze pe internet. Nu dați click pe niciun astfel de link dubios. Escrocii crează astfel de legături pline pentru a vă fura toate datele personale și chiar a vă sparge conturile bancare.