Cea mai sadica mama din istorie: si-a maltratat si terorizat cei 3 copii timp de 14 ani! Șocant ce le putea face! Le lua lenjeria intimă și le-o băga în gură, după care…:

Socant. O femeie este acuzata ca si-a torturat copiii timp de 14 ani si i-a abuzat in cele mai groaznice moduri. Susan Wynne-Willson, acum in varsta de 69 de ani, n-a avut mila de propriile odrasle si i-a tratat ca pe niste obiecte.

Conform The Sun, femeia a comis actele de violenta asupra copiilor sai intre anii 1979-1993. Sotul acesteia, Peter, a declarat ca isi cere scuze in numele sotiei sale si se arata rusinat de toate ororile femeii,

mai ales ca nu a luat atitudine la momentul respectiv si i-a permis acesteia sa ii maltrateze copiii.

Susan isi batea constant cei 3 copii, lasandu-le rani grave. Mai mult de atat, aceasta le baga chiloti murdari in gura. Femeia este mama a 5 copii,

doi dintre fiind adoptati. Rosa, Daniel si Poppy, copiii biologici ai acesteia au trecut prin clipe groaznice langa mama lor.

Fiica cea mare, Rosa, acum in varsta de 42 de ani, a marturisit ca ea si fratii ei isi doreau sa moara.

Conform declaratiilor acesteia, acestia erau obligati sa doarma in lenjerie imbibata cu urina si la un moment dat s-au vazut nevoiti sa inghita margele din plastic pentru a scapa de toate chinurile.

De asemenea, Rosa a mai povestit ca abuzurile asupra ei au inceput pe vremea cand avea doar 5 ani.

Cand a mai crescut, se simtea vinovata ca nu isi poate scapa fratiorii mai mici din mainile mamei lor. Fata a reusit sa scape cand a strans bani si a fugit din casa parinteasca.

Unul dintre baieti era atat de terorizat de mama sa, incat visa ca atunci cand va fi mare va angaja un asasin sa o omoare. Nici copii adoptati n-au avut scapare.

Pe unul dintre ei l-a batut teribil, iar apoi l-a tinut cu capul sub apa sa nu mai planga.