Chiar înainte de nuntă, mirele a aflat că a fost înșelat. Cum s-a răzbunat. E genial! A așteptat până la petrecerea de la restaurant, iar apoi….

O petrecere de nuntă este, de obicei, un moment fericit în care rudele și prietenii mirelui și miresei se strâng pentru a sărbători dragostea celor doi.

Totuși, există și nunți care furnizează câteva suprize: unul dintre miri începe să se răzgândească asupra căsătoriei, un fost sau o fostă se gândește să întrerupă nunta sau câteva rude, din cauza zeului Bachus pornesc o ceartă și strică festivitatea.

Există totuși o nuntă la care un mire a reușit să uimească asistența cu ceva neobișnuit.

Mirele și mireasa au ajuns la restaurant, toată lumea se simțea bine și părea că totul se desfășoară conform planului unei nunți obișnuite.

Felurile de mâncare se schimbau, lumea consuma alcool și/sau dansa. La un moment dat, mirele, pentru a distra invitații a propus un joc. A rugat pe toată lumea să ridice farfuriile din care mâncau și să vadă dacă au un semn roșu pe spatele farfuriilor.

Cei care găseau acest semn erau îndemnați să se ridice în picioare. 8 bărbați s-au ridicat în picioare amuzați. Toată lumea credea că urmează o pedeapsă sau o premiere în joacă. Mirele însă a luat microfonul și a arătat cu degetul fiecare bărbat spunând:

– Toți acești bărbați s-au culcat cu soția mea de când ne-am logodit!

Toți invitații au rămas uimiți, iar mirele a anunțat că va anula căsătoria și a ieșit din restaurant.