Coronavirus în România. Ultimele date oficiale, știri și date statistice. 13.163 de cazuri confirmate cu COVID-19

Coronavirus în România 2020. Aici găseşti date oficiale, ştiri de ultimă oră şi statisticile importante. Actualizăm informaţia cu ştirile momentului şi ultimele date statistice despre impactul pandemiei COVID-19 în România. Este important să te informezi doar din surse credibile şi oficiale. Transmitem comunicatele de presă de la autorităţi, ultimele Ordonanţe Militare transmise de MAI şi informările oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică.

Actualizare în timp real Coronavirus

UPDATE DUMINICĂ, 3 MAI

Din păcate, după cum preconizau și autoritățile, după data de 1 mai, se înregistrează o creștere a numărului de cazuri.

Duminică, în România, au fost confirmate 13.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În același timp, 4.869 au fost declarate vindecate și externate.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 431 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până acum au fost înregistrate de asemenea 780 de decese.

Numarul deceselor cauzate de coronavirus continua sa creasca in Romania. Duminica dimineata au fost anuntate alte 9 morti ale unor bolnavi de Covid-19. Din pacate, ieri, a fost anuntata si cea mai tanara victima, de doar 20 de ani.

O femeie de 20 de ani din judeţul Vaslui a intrat în carantină după ce a venit din Anglia. La data de 9 aprilie a fost internată la Spitalul Bîrlad. Tânăra suferea de obezitate gradul II, hipertensiune arterială şi avea probleme psihice. A fost transferată în Clinica Boli Infecțioase Iași în data de 16 aprilie. Acolo a decedat două săptămâni mai târziu din cauza COVID-19.