Cum arată mama Vlăduței Lupău. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Vlăduța Lupău și-a dus mama la o clinică de înfrumusețare pentru a-i face o intervenție, cel mai probabil, la nivelul feței. Prima dată, artista a fost cea care s-a lăsat pe mâinile profesioniștilor.

Mulțumită de rezultat, Vlăduța s-a decis să o ducă și pe mama ei, care avea nevoie de mici retușuri faciale. Artista le-a împărtășit fanilor acest lucru și le-a făcut cunoștință și cu mama ei.
Vlăduța Lupău a reușit să ajungă una dintre cele mai iubite artiste din România. Este apreciată de mii de fani pe rețelele de socializare și ocupă primele locuri din trending.

Vlăduța Lupău și-a prezentat mama pe Instagram. Cât de bine seamănă cele două

Pe lângă cariera de invidiat de care se bucură, Vlăduța Lupău are o și frumusețe care întoarce capete pe oricunde merge, iar asta ar putea avea o singură explicație. Acum, că a prezentat-o pe mama sa, se vede clar de la cine a moștenit frumusețea angelică.

Vlăduța este adepta micilor retușuri la nivelul feșei sau al corpului, atunci când este cazul. De aceea, a recunoscut de fiecaredată când a apelat la specialiști pentru anumite intervenții.

Și pentru că a fost mulțumită, a decis să-și lase și mama pe mâinile lor care fac minuni. Artista a postat o fotografie cu mana ei în timp ce le explica medicilor ce dorește să își îmbunătățească la nivelul feței.
Adepta schimbărilor, Vlăduța și-a schimbat complet look-ul zilele trecute. Și-a luat inima-n dinți și și-a vopsit părul pentru prima dată. Artista s-a făcut blondă.

“Eram foarte sceptică”, a scris artista pe Instagram, în dreptul fotografiei postate pe Instagram pentru fanii ei.