Cum arată Robert Powell, la 43 de ani de când l-a jucat pe Iisus din Nazaret

Celebrul actor Robert Powell, în vârstă de 75 de ani, cunoscut pentru rolul remarcabil din filmul ”Iisus din Nazaret”,
a ajuns de nerecunoscut la 43 de ani de la debutul filmului care i-a adus notoritatea la nivel mondial.
La 43 de ani de la filmului ”Iisus din Nazaret”, Robert Powell, care pe data de 1 iunie împlinește 76 de ani, nu mai seamănă aproape deloc cu actorul de altădată. Doar ochii săi albaștri mai amintesc de rolul în care l-a interpretat pe Iisus și care l-a făcut să creadă că el este ”trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”.

Acum, actorului i-a albit părul, iar timpul a lăsat semne pe chipul său, ochii de un așbastru strălucitor fiind înconjurați de ridurile vârstei.
Rolul din celebrul film i-a adus faima la nivel mondial lui Robert Powell, însă actorul a fost marcat puternic de acel rol și copleșit de faptul că toată lumea îl asemuia mereu cu Iisus.

După celebrul film, actorul a continuat să facă partea din lumea cinematografică, însă niciodată nu a mai primit un rol atât de mare și care să îi fie atât de potrivit.
De asemenea, pe lângă rolurile pe care le-a mai interpretat de-a lungul timpului, Rober și-a împtrumutat vocea pentru documentare sau reclame.

Robet Powell trăiește de 44 de ani o poveste de iubire de excepție, alături de aceeași femeie.

Actorul este căsătorit cu Babs din 1975, cei doi având împreună doi copii. Compatibilitatea și iubirea, a spus actorul la un moment dat că sunt lucrurile care i-au ținut împreună atâta timp. scrie spynews.ro