Cum arata sotia lui Ardiles din Las FIerbinti. Cine este sotia lui Mihai Margineanu

Sotia lui Ardiles din Las Fierbinti. Cum arata si cine este, de fapt, sotia lui Mihai Margineanu. Artist complex, cu umor, mereu le aduce zambetul pe buze romanilor.

A devenit un personaj indragit in Las Fierbinti, acolo unde il joaca pe Ardiles. In viata de zi cu zi,

Margineanu este extrem de discret si isi adora sotia si cei doi copii, Alexandra si Tudor.

Sotia lui Ardiles din Las Fierbinti. Cum s-au casatorit cei doi

Artistul si partenera lui s-au casatorit in 2008, pe plaja din Vama Veche. Mihai Margineanu a dorit sa ii facă o surpriza iubitei sale, asa ca a aranjat singur tot decorul.

A comandat rochia, tortul, invitatiile si meniul, a pregatit ceremonia religioasa si petrecerea.

Ea este Andreea, sotia lui Mihai Margineanu
Au facut cununia civila de dimineata, in Bucuresti, apoi a invitat-o pe Andreea la o mica excursie.

Cei doi si-au jurat iubire vesnica in prezenta prietenilor apropiati.

Cu toate ca sunt casatoriti, cei doi se afiseaza foarte rar impreuna. Un astfel de eveniment a fost ziua in care au venit amandoi la premiera spectacolului ‘Class’, regizat de Felix Alexa la Teatrul National din Bucuresti.

Sotia lui Ardiles din Las Fierbinti. ”Am venit să îl văd pe Giani (actorul Gavril Pătru – n.r.), care m-a invitat, spunându-mi că este un spectacol foarte bun, care nu trebuie ratat. Am profitat că am avut o pauză de filmare,

din cauza unor întâmplări neprevăzute, așa că am venit la TNB”, a declarat Mihai Mărgineanu, pentru Libertatea.ro, conform verdict.ro.

Cand a mai fost intrebat, intr-un alt interviu pentru libertatea.ro, despre parerea familiei in legatura cu rolul lui, Margineanu a raspuns tot cu umor.

„Mi-e şi frică să-i întreb! (n.r. copiii lui) Cât despre iubita mea, cred că nici nu o interesează atâta timp cât vin acasă în fiecare seară obosit şi vai de mine. Glumesc! Andreea mea e încântată. A fost şi la filmări”, marturisea Margineanu. Sursa haihuin2.ro