Cum arata un test de coronavirus cu rezultat pozitiv! Un medic moldovean din Barcelona l-a facut public

Medicul Stefan Botnaru este unul dintre eroii din Barcelona in epidemia de coronavirus.

Stefan Botnaru este din Republica Moldova, are 30 de ani si este medic in Barcelona. Mediucul moldovean a fost printre primii doctori care au testat si tratat pacientii cu COVID-19 din Bracelona. Numai ca s-a infectat si el!

Stefan Botnaru facea garzi la Unitatea de Primiri Urgente si a vazut cu ochii lui ce inseamna disperarea adusa de coronavirus. Nu a stat insa deoparte, insa s-a infectat si el.

Medicul a povestit ce simptome a avut el, cum a reactionat cand a vazut buletinul de analize cu rezultatul testului pozitiv.

Medicul Stefan Botnaru, infectat cu coronavirus, s-a intors la munca dupa trei saptamani, potrivit wowbiz.ro.

„In pofida faptului ca mi-am exercitat profesia respectand cu strictete toate protocoalele de protectie, am fost testat pozitiv la COVID-19. Cu toate ca deja de o perioada pierdusem mirosul si gustul, simptomele au aparut in a saptea zi de la contaminare, care s-au manifestat prin oboseala, dureri musculare si articulare si congestie nazala. Adica am avut noroc de o forma usoara, care s-a manifestat printr-o infectie respiratoare superioara”, a povestit Stefan Botnaru pentru presa moldoveana. Medicul a urmat tratamentul, si dupa trei saptamani s-a testat din nou. Rezultatul de data aceasta a fost cel asteptat – negativ.

Stefan Botnaru a postat pe pagina lui de Facebook cele doua analize, spunand ca boala nu l-a facut sa abandoneze lupta.

Medicul moldovean este acum in prima linie intr-un centru COVID-19 care abia acum a fost amenajat.

https://www.facebook.com/stefan.botnaru/posts/10221494815702223