Cum o chema, de fapt, pe Mihaela Rădulescu înainte să fie cunoscută.

Mihaela Rădulescu – supranumită ”Diva de Monaco” – câștigă sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datorează, evident, talentului și porfesionalismului său. Toată lumea o cunoaşte pe vedeta tv după numele Mihaela Rădulescu (50 de ani), însă puţini ştiu că de fapt nu acesta este numele ei real. Cum o chema pe Mihaela Rădulescu înainte să fie cunoscută?

Mihaela Rădulescu strârneşte controverse nu numai cu felul în care se îmbracă şi se comportă. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ale anilor 2000 a rămas în lista celor mai sexy și dorite femei din România. A fost căsătorită de 3 ori până acum. Primul, care i-a fost soț, timp de câteva luni, în 1989, a fost Bogdan Rădulescu. Al doilea, și cel mai controversat de altfel, a fost Ștefan Bănică Jr, între anii 1997 și 1999. Iar, cel cu care a ales să facă și un copil, ce acum este un adolescent în toată firea, este omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Relațiile Mihaelei Rădulescu

O altă relație, care s-ar clasa pe locul al doilea în ceea ce privește nivelul de controverse, provocări, ar fi relația cu Dani Oțil, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Așa că, după multe încercări de iubire și mulți ani petrecuți cu diferiți parteneri, inima ei îi spune să se oprească la un parașutist austriac.

Din anul 2014, Mihaela Rădulescu are o relație, în afara granițelor țării, cu Felix Baumgartner. Întrebată ce părere are despre o posibilă căsătorie cu acesta, vedeta a răspuns clar ”nu”.

Care este numele avut la naștere de vedetă

Mihaela Radulescu, mare vedeta de astăzi, a avut la naștere numele Țiganu.