DESPĂRȚIRE-ȘOC ÎN SHOWBIZ! WALTER ȘI RALUCA ZENGA DIVORȚEAZĂ. CE A DUS LA RUPTURA DEFINITIVĂ DUPĂ 17 ANI DE RELAȚIE

Despărțire-șoc în showbiz! Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu de un an! În tot acest timp cei doi soți au încercat să păstreze aparențele în rândul oamenilor din jur, dar, de fapt, ei au dus o viață total paralelă. De ce s-a produs ruptura?

Conform Fanatik, Walter și Raluca Zenga sunt despărțiți de aproximativ un an. Se pare că distanța continuă și lipsa comunicării i-a adus în pragul divorțului pe fostul fotbalist și blondină.

Ei au încercat să rămână împreună de ochii lumii și de dragul celor doi copii ai lor, însă, în realitate, Raluca și Walter și-au văzut fiecare de viața sa.

Sportivul a fost plecat în permanență de acasă în alte părți ale lumii, fiind sub contract de antrenor. Iar Raluca s-a văzut mai liberă ca niciodată,

călătorind în scopul blogului său de vacanțe. Nu a fost cu Walter nici în India, nici în Sri Lanka, nici în Africa.

Izolarea au petrecut-o separat

De asemenea, pandemia de coronavirus i-a prins la distanță. Ultima apariție publică a celor doi împreună a fost în luna martie a acestui an, la emisiunea lui Măruță de pe Pro TV.

Cei doi au intrat live prin skype, separat, Raluca fiind izolată cu copiii în Dubai, iar Walter fiind prins în focarul din Milano.

Atunci, cei doi încercau să mimeze o familie fericită, aproape de perfecțiune și liniște, deși câteva detalii au atras atenția oamenilor.

Italianul se afla la Cagliari, unde antrena pe atunci. Cu acea ocazie, Walter Zenga dezvăluia cu ochii înlăcrimați că, în mod evident, cel mai greu îi este să stea departe de familie.

„Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine!

Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, declara, emoționat, faimosul tată de familie.

„Când vine acasă, el gătește! Vă dați seama, este un bărbat complet, dacă mă suplinește și la cratiță. Am găsit ce trebuie!”, a glumit Raluca Zenga, care încerca să mascheze nefericirea din familia lor.

Raluca era cât pe ce să se dea de gol la Pro TV

La aceeași transmisiune live la Pro TV, Raluca a fost la un pas să se dea de gol, după ce pur și simplu nu a știut să răspundă la întrebarea simplă, de când nu și-a mai văzut soțul.

„Nu mai știu de când nu ne-am mai văzut… Îmi trece timpul mai ușor, pentru că sunt cu Walter Jr și Samira și facem lucruri absolut minunate împreună”, a susținut,

vizibil încurcată, Raluca Zenga, înainte să-i vină soțul în ajutor cu o explicaţie diplomatică.

Raluca nu vrea divorțul oficial încă
Raluca nu dorește, pentru moment, să divorțeze oficial încă. Blonda vrea să-şi păstreze actualul statut, dar, mai ales,

numele faimos de Zenga! Cei doi nu și-au mai petrecut vacanțele împreună în acest an. Mai mult decât atât, Raluca și Walter nu mai postează fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Raluca Zenga i-a dedicate o carte lui Walter
În 2016, Raluca i-a dedicat o carte lui Walter Zenga chiar de ziua lui, pe 28 aprilie.

„Anul acesta am reușit să-i fac soțului meu un cadou cu adevărat special. De ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, una cu poveşti de dragoste ale vedetelor, scrisă de Ioana Mandache.

Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală,

infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu”, a declarat Raluca Zenga, în 2016, pentru Click.

Walter și Raluca Zenga au doi copii, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani. Familia Zenga s-a mutat de ani buni în Dubai. Ei s-au cunoscut în anul 2003 pe aeroportul din Milano, fiind dragoste la prima vedere. Scrie cancan.ro