Doamne ferește de așa ceva! Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Baba Vanga și-a pierdut vederea la 12 ani. Femeia a făcut câteva predicții cutremurătoare pentru anul 2022.

BabaVanga s-a născut în data de 31 ianuarie 1911 şi a decedat în 11 august 1996. A fost o renumită prezicătoare de origine bulgară. Oarbă încă din copilărie, Baba Vanga şi-a petrecut o mare parte din viaţă, în localitatea

Rupite, din munții Kozhuh (Bulgaria). Bătrâna a devenit cunoscută în momentul în care a prevestit atacurile din 11 septembrie 2001.

De asemenea a prezis că al 44-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii (Barack Obama) o să fie afro-american.

Predicțiile lui Vanga pentru 2022
1. Oamenii de ştiinţă vor descoperi un virus letal într-un gheţar
Acest virus se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor.

În urma unei verificări, specialiştii în ştiinţă care studiau gheaţa unui gheţar, au decoperit o serie de viruşi vechi de 15.000 de ani. Mostrele de gheaţă au fost prelevate de pe Platoul Tibetan din China, în iulie 2021.

În urma analizării gheţii, aceştia au descoperit coduri genetice pentru 33 de viruşi.Patru dintre aceşti viruşi au fost identificaţi.

  1. Navele extraterestre vor ataca Pământul
    Prezicerile clarvăzătoarei spun că oamenii vor interacţiona cu extratereștrii. Aceştia vor bombarda oraşe şi vor lua oameni ostatici.

De asemenea, calotele polare (formate din ghețari ce ating o magnitudini mari) se vor topi din anul 2033 până în anul 2045. Nivelul oceanelor o să fie într-o continuă creştere în această perioadă.

  1. Oamenii se vor lupta cu o foamete severă
    Din cauza tuturor schimbărilor climatice, omenirea poate fi afectată de foamete severă. Predicţiile femeii sunt asemenataore unui film de groază: oamenii ajung să mănânce frunze sau gândaci. Africa poate fi afectată de o invazie de lăcuste. Terenurile agricole din cea zonă pot fi afectate grav şi această situaţie poate duce la înfometarea populaţiei. De asemenea, pot apărea războaie între naţiuni.

  2. În 2022 mulţi oameni se pot pierde într-o lume virtuală
    Timpul petrecut numai pe internet poate duce la tulburări mari de memorie. Anul 2022 o să fie marcat de dezastre naturale: uragane, inundaţii, incendii şi cutremure.

Vor fi: uragane în America, căldura toridă în Scandinavia, inundaţii în Europa şi incendii în Australia. În urma acestor fenomene, mulţi oameni îşi vor pierde viaţa.

  1. Lipsa apei potabile în anumite regiuni ale Terrei

Baba Vanga a avertizat 13 profeţii în următorii ani
În 2023- Se va schimba uşor Orbita Pământului
În 2025- Europa va fi pustiită
În 2028- Se va dezvolta o nouă sursă de energie, iar foametea nu va mai fi o problemă
În 2046- Clonarea va fi foarte accesibilă
În 2076- Lumea va fi condusă din nou de comunişti
În 2084- Va avea loc o renaştere pentru natură
În 2088- O nouă boală va lovi pământul, iar oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde
În 2097- Boala va fi vindecată
În 2100- Soarele făcut de mâna omului va lumina partea întunecata a Planetei
În 2111- Oamenii vor deveni roboţi
În 2125- Ungaria va primi semnale din afara spaţiului
În 2154- Animalele devin pe jumătate oameni
În 2167- Va exista o nouă religie

Cine a fost Baba Vanga
Baba Vanga, cu numele adevărat de Vanghelia Pandeva Dimitrova s-a născut la Strumița, un oraş al Macedoniei de Nord. Puţine persoane ştiu că ea a fost un copil ce avea mereu probleme de sănătate. S-a născut prematur şi conform tradiţiei locale, nu i s-a dat un nume până când nu au considerat că va supravieţui. Când copilul a strigat pentru prima oară,

o moașă a ieșit în stradă și a cerut un nume unui străin. Acest străin a oferit două variante de nume Andromaha şi Vangelia( vestitor de vești bune). Pentru ea, familia a ales a doua variantă. Vanga era inteligentă,

cu ochi albaștri și cu părul blond. În copilărie îi plăcea să se joace un joc: de-a vindecarea. Le prescria plante, prietenilor ei, care pretindeau în jocul ei că sunt bolnavi.

În urma unei furtuni, Vanga a fost ridicată şi aruncată într-un câmp. După o lungă căutare, a fost găsită cu mult nisip şi praf în ochi. Neavand bani decât pentru o operaţie parţială, femeia a orbit. Baba Vanga a murit la vârsta de 84 de ani, iar casa ei din Petrici a fost transformată în muzeu. scrie kfetele.ro