Doliu in lumea muzicii populare. S-a stins Nelu Balasoiu. Anuntul facut chiar de fiul sau

Artistul de muzica populara s-a zbatut intre viata si moarte in aceste zile, dupa ce a suferit un atac cerebral. Nelu Balasoiu, in varsta de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar in ultimele zile se afla in stare critica, intr-un spital din Suceava.

Nelu Balasoiu a fost unul din promotorii cantecului popular mehedintean. Originar din Cimpia Blahnitei, artistul s-a nascut si a copilarit intr-o familie pasionata de muzica traditionala.

Nelu Balasoiu – Un nume de referinta in galeria marilor artisti

Cand isi compunea textele se inspira din dragoste. Dragostea pentru femeie, pentru mama, pentru familie si chiar pentru cei din jur.

“Majoritatea sint inspirate din trairile mele. Numai noaptea – se destainuie Nelu Balasoiu – aveam puterea sa scriu. Ori ca era liniste… ori nu stiu ce ma facea pe mine sa ma concentrez mai bine noaptea. Dar imi dadea un impuls. Sa stiti ca nu exista la mine o melodie care sa semene cu alta si asta a prins bine, pentru ca am inceput sa fiu apreciat.”, scrie antena3.ro

Anuntul facut de fiul sau, Ionut Balasoiu:

„Tata a incetat din viata. Acum este impreuna cu mama din nou. Va multumesc tuturor ca v-ati rugat pentru el. Va rog din suflet sa imi respectati intimitatea si sa imi dati voie sa pregatesc toate aspectele necesare inmormantarii.”

https://www.facebook.com/ionut.balasoiu.music/posts/3097137203639627