Doliu uriaș în urma morții lui Florin Condurățeanu. Vedetele au transmis mesaje pline de durere

Florin Condurățeanu s-a stins din viață și a lăsat râuri de lacrimi și durere în urmă, atât în sufletele celor care îl apreciau, dar mai ales în ale celor care îl aveau în suflet și îi erau apropiați. Renumitul jurnalist Florin Condurățeanu a murit, luni seară, în urma unui stop cardio respirator. Avea 71 de ani.

A murit Florin Condurățeanu! Jurnalistul avea 71 de ani
Vestea morții lui Florin Condurățeanu a fost dată de realizatorul Mihai Gâdea de la Antena 3. Florin Condurățeanu a fost un nume important în lumea televiziunii, fiind unul dintre jurnaliștii care dezbătea, adesea, subiecte de impact ale zilei.

“Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară”, a spus Mihai Gâdea, cu ochii în lacrimi, scrie Capital.

Nu doar Mihai Gâdea și-a exprimat regretul față de moartea lui Florin Condurățeanu, ci și Mihai Badea.

„Eu sunt în stare de şoc. Am intrat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera acum. Acum douăsprezece minute am aflat și practic mi-a căzut capul.Eu îl percepeam pe Țuțu (n.r Florin Condurăţeanu) ca nefiind om nemuritor (…)„ a spus Mircea Badea la Sinteza Zilei.

Florin Condurățeanu, îndurerat de moartea părinților săi
Florin Condurățeanu a avut, de-a lungul carierei multe emisiuni despre sănătate, după ce debutul lui în domeniul jurnalismului a fost pe sportiv. Florin Condurățeanu purta de mai mulți ani o durere în suflet: moartea părinților săi. Aceștia au murit la zece luni distanță unul de altul.

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, povestea Condurăţeanu la Antena Stars.