Dr. Adrian Streinu, mesaj pentru toti romanii: „Sarbatorile pascale cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si BAIRAM”

Dr. Adrian Streinu – Cercel a transmis un mesaj viral pentru toti romanii, in plina pandemie de COVID-19.

„Sunt cateva lucruri pe care noi le-am invatat de la virus. In momentul in care virusul a intrat in circulatie, in populatia generala a venit cu anumite mesaje si aceste mesaje au fost decriptate de catre toata lumea.

Aceste mesaje spun in felul urmator: rata de imbolnavire la copii si la adultul tanar este relativ mica, rata de imbolnavire la adult si la varstici este mai mare, iar rata de severitate este foarte mare la varstnicul peste 70 de ani”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, in direct la Marius Tuca Show.

Sarbatorile pascale cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si bairam

„Din puntul meu de vedere, sarbatorile pascale trebuie sa se desfasoare cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si bairam. Acolo unde stam noi insine si ne gandim la cele sfinte, lucrurile vor merge pe un fagas absolut fantastic.

Acolo unde nu vom intelege acest lucru si ne vom intruni la mese, atunci in mod obligatoriu ne asumam un risc potential sa ne autocontaminam intre noi si de acolo, cum se spune, Dumnezeu cu mila”, a completat el.

Mesaj pentru copii. Dupa aceasta epidemie vom putea da cu totii o chermeza la nivel national

„Copii trebuie sa-si ajute parintii, sa-si ajute bunicii, sa-si ajute strabunii prin a le duce acasa la dansii cele necesare traiului. Ca se cheama cozonac, ca se cheama oua rosii, ele trebuie duse si lasate la poarta casei sau la usa apartamentului. Suna si pe urma pleaca de acolo.

Nu se imbratiseaza, nu-si strang mainile, nu se pupa, nu se saluta. Dupa ce trece aceasta epidemie, totul va reveni la normal si atunci vom putea da cu totii o chermeza la nivel national, daca vom trece cu bine prin ea si vom sarbatori cum se cuvinte toate evenimentele pe care le vom pierde anul acesta.

Rugamintea mea pentru oameni este ca Dumnezeu sa le dea mintea de pe urma si sa intelegem cu totii ca daca nu facem un efort sa-i protejam pe cei din jurul nostru, atunci sa nu ne miram”, a mai spus Streinu – Cercel, potrivit fanatik.ro.