E fabricat în laborator? Explicatiile sefului DSU

Arafat rupe tăcerea în cel mai discutat subiect al momentului! Este sau nu este fabricat în laborator noul coronavirus?

Secretarul de stat a vorbit despre noul virus și despre posibilitatea ca noul coronavirus să fie o armă biologică fabricată în laborator.

Acesta a fost deranjat de o informație care a tot circulat în presă și nu numai. Raed a spus adevărul despre faptul că noul coronavirus ar fi fost fabricat intenționat, pentru a fi folosit ca o armă biologică.

”Faptul că virusul ar fi unul fabricat intenţionat şi că nu a existat nicio mutaţie cred că a fost una extrem de gravă. A fost una dintre cele mai grave afirmaţii.

S-a încercat transmiterea unor atitudini rasiste, să se atace o ţară sau alta. Şi apoi au fost informaţiile care au vrut să scadă încrederea în măsurile oficiale”, a răspuns Raed Arafat.

Se prelungește starea de urgență
”Este posibilă și o prelungire ulterioară, după 15 mai, dar asta va depinde de evoluția pandemiei la noi în țară, cu atât mai mult cu cât.

Viața nu va mai fi, totuși, ca înainte. Va trebui să învățăm să trăim cu virusul, să ne adaptăm, cel puțin până la găsirea unui vaccin. Va fi o perioadă ca în război.”, susține secretarul de stat în Ministerul de Interne.