Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România. Aceasta va pleca acasă cu 250.000 de lei

Publicul a ales câștigătorul Survivor România și… așa cum era de așteptat este ELENA IONESCU! Concurenta merge acasă cu 250.000 de lei!!

UPDATE, ora 00:21 Elena Ionescu este MAREA CÂȘTIGĂTOARE SURVIVOR ROMÂNIA!!! UPDATE, ora 00:10 Dan Cruceru prezintă rezultatele voturilor. Patru plicuri, trei de culoare maro și unul gri, ascund ce au decis telespectatorii. În cele trei plicuri maro se află numele celor clasați pe locurile 2, 3 și 4, iar în plicul gri se află numele învingătorului.

Prima perdantă este Lola. În următorul plic deschis este scris numele lui Iancu Sterp.

UPDATE, ora 23:31 Finala Survivor România a început live. Până la această oră, ultimul episod a fost înregistrat în Republica Dominicană. Din clipă în clipă va fi anunțat câștigătorul. Câștigătorul Survivor România ar putea fi Elena, Lola, Iancu sau Emanuel
Survivor România, show-ul care a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură timp de patru luni, și-a desemnat câștigătorul. Elena a pus mâna pe marele premiu.

Emisiunea concurs a început pe 18 ianuarie, în Republica Dominicană, cu 20 de concurenți aliniați la start, împărțiți în două echipe, Faimoșii și Războinicii. Ei au încercat să supraviețuiască în jungla dominicană, acolo unde principala resursă de a învinge foamea și greutățile a fost creierul.

Doar cei cu psihicul puternic vor putea ajunge în finală. Așa a început aventura Survivor România. Cum spuneam, curajoșii concurenți au fost împărțiți în două tabere.

Cea a Faimoșilor a fost formată din: Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni.

Ei s-au duelat cu Războinicii: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala și Andi Constantin.

Ediție controversată, înainte de marea finală
Ediția de duminica trecută, din 24 mai, a fost una decisivă pentru concurenții Survivor România, pentru că s-au decis finaliștii. În Republica Dominicană au rămas doar cei mai buni concurenți care au dus o luptă strânsă pentru marele premiu, timp de patru luni de zile.

La capatul unei experiente extrem de dificile, care le-a solicitat rezistența fizică, puterea de adaptare, dar mai ales forța psihică, din cei 29 de concurenți care s-au prezentat la startul emisiunii concurs, doar patru au ajuns la destinația finală.

Astfel, după ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală, alături de Lola, Iancu și Emanuel, iar Juratoni a fost eliminat din competiție.