Emisiunea Acces Direct, amendată din nou, din cauza Vulpiței. Care este valoarea sancțiunii

Acces Direct, emisiunea care i-a făcut celebrii pe Veronica și Viorel Stegaru, a fost amendată din nou. Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au luat în vizor edițiile difuzate pe post în zilele de 13 și 14 iulie când protagoniștii au folosit un limbaj trivial.

În plus, CNA susține că emisiunea prezentată de Mirela Vaida la postul de televiziune Antena 1 a prezentat scene vulgare la o oră la care se uită și foarte mulți minori.

În cauză, au fost prezentate imagini în care Vulpița plângea din cauza acuzațiilor de adulter pe care i le aducea soțul ei, Viorel, întreaga scenă având loc într-un apartament.

Acces Direct, din nou în vizorul CNA. Ce amendă a primit de data asta

O altă scenă pentru care postul de televiziune Antena 1 a fost amendat de data aceasta este cea în care soții din Blăgești, județul Vaslui, folosesc un limbaj trivial.

Valoarea sancțiunii pe care emisiunea trebuie să o dea de dragul audienței se ridică la 10.000 de lei,

postul de televiziune nefiind la prima abatere de acest gen. Amenzile încasate până acum de Antena 1 depășesc suma de 150.000 de lei.

Emisiunea de la Antena 1, în centrul atenției și pentru alte momente

Totodată, emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost amendată nu numai din cauza telenovelei Vulpița – Viorel, ci și din alte motive. Spre exemplu, membrii

CNA au dispus sancționarea și pentru un alt moment care l-a avut în prim-plan pe un tânăr de 24 de ani care a fost înșelat de soția sa de 19 ani.

Consiliul a ținut să evidențieze faptul că acesta a intrat în direct prin Facebook, în timp ce mama sa se afla la telefon.

Cei doi au vorbit despre faptele soției fără ca femeia să fie de față pentru a-și susține punctul de vedere.

CNA a sancționat în repetate rânduri Acces Direct, însă postul s-a apărat și a declarat că nu mai promovează lucrurile care apăreau pe post la primele ediții ale serialului Vulpița – Viorel Stegaru.

„S-a schimbat abordarea în cazul Vulpița. Nu s-au mai dus în zona de promiscuitate și imoralitate,

ci s-au dus în zona de lucruri normale și casnice, lucruri educative, în sensul în care se poate educa și un astfel de om.

Nu cred ca se promovează aceleași lucruri pe care le-ați imputat până acum. Aluatul rămâne același, sunt doi oameni simpli,

cu multe probleme, cum sunt și alți oameni”, a spus la un moment dat Norina Ionescu, reprezentant Antena 1, potrivit fanatik.ro