Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea! Ce spune despre starea unchiului ei

Fiica lui Florin Salan a decis să rupă tăcerea și să spună care este adevărul despre starea de sănătate a unchiului ei. Betty este foarte nemulțumită pentru că familia ei nu poate afla detalii despre starea în care se află Nelu Stoian, care este internat la Matei Balș. Asta după ce Florin Salam a chemat toate televiziunile în speranța că astfel medicii îi vor trata așa cum trebuie și nu vor mai face discriminări. Manelistul se plânge că nu poate afla nimic despre fratele său și că s-a lovit de cuvinte grele din partea doctorilor.

Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea! Ce spune despre starea unchiului ei
Betty Salam nu a mai suportat felul în care familia ei este tratată, așa că a decis să vorbească despre situația în care se află. Ea și-a împărtășit durerea cu fanii de pe rețelele de socializare, care nu au întârziat să îi dea comentarii de susținere.

Starea unchiului ei este una gravă și situația este cu atât mai dureroasă cu cât familia lui Salam s-a izbit și de alte probleme precum rasismul și vorbele dure din partea medicilor și nu numai. Tatăl ei este cel care a făcut primul publice aceste lucruri, dupăc e s-a plâns că sună în repetate rânduri la Matei Balș și nu reușește să afle nimic despre fratele lui.

„După cum s-a vorbit prin presă în ultima vreme, probabil că știți că unchiul meu se află în stare gravă la spital, iar noi, ca familie, am căutat toate variantele de a-l ajuta și de a-i oferi sprijin. Ceea ce vreau să spun este că în lupta cu boala nu mai contează nimic! Boala nu face discriminări: câți bani ai sau ce etnie ai.

Cu toți banii din lume nu putem să facem nimic pentru el, iar asta mă întristează și mă face să mă gândesc la oamenii care nu au posibilități financiare și care nu au nicio putere…

Trecem prin momente foarte grele care se simt și mai dificile pentru că în acest timp am avut de luptat nu doar cu boala necruțătoare, dar și cu răutatea oamenilor, cu rasism și vorbe dure…”, este mesajul lui Betty Salam de pe Instagram. Sursa huff.ro