FRATELE LUI FLORIN SALAM ARE CORONAVIRUS. BĂRBATUL ESTE ÎN STARE GRAVĂ, INTERNAT LA MATEI BALȘ

Neluţu, fratele binecunoscutului manelist Florin Salam, s-a infectat cu noul coronavirus în timp ce era internat, la în secția ATI a Spitalului Floreasca. Bărbatul a fost transferat de urgență la Institulul Matei Balș.

Potrivit surselor Spynews.ro, bărbatul suferă de diabet și are o problemă la plămâni. Acum, fratele artistului luptă pentru viața lui, dar mai ales, se luptă cu virusul care afectează din ce în ce mai mulți români.

Neluţu, fratele binecunoscutului manelist Florin Salam, are şi el o carieră de succes în industria muzicii. Artistul are concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, Neluţu Salam a înregistrat chiar o melodie cu fratele său.

Fănica s-a stins din viață în 2009

Fosta soție a lui Florin Salam a fost internată tot în Spitalul Floreasca din Capitală. În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania,

alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya.

Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile lui artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Probleme se țin lanț de Florin Salam

În urmă cu o săptămână CANCAN.RO scria că autoritățile au descins în ”cartierul general” al Duduienilor și au reținut nouă persoane,

într-un dosar penal în care membri importanți ai temutului clan sunt acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți cântăreți de manele. Printre cei terorizați de temuții interlopi se află însuși Florin Salam, ”Regele manelelor”.

Peste 100 de polițiști au făcut, marți, percheziții în răsunătorul caz. Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București și din județele Ilfov și Teleorman, unde au luat la puricat 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

Membrii temutului clan sunt acuzați că au tâlhărit și amenințat mai mulți cântăreți de manele. Printre victimele Duduienilor se numără și cel supranumit ”Regele manelelor”. De-a lungul timpului, Florin Salam a fost pus în ipostaze cel puțin jenante de capii temutului clan.

În ultima perioadă, se pare că n-ar fi fost eveniment în care ”Regele manelelor” să nu fie umilit în public de către liderul Duduienilor,

Emi Pian. La fiecare show pe care Florin Salam îl făcea pentru clanul interlop, acesta avea câte un moment în care, pur și simplu îngenuchea în fața lui Emi Pian.