Gina Pistol se bucură de momentele speciale ale sarcinii. Cum se răsfață vedeta

Gina Pistol trăiește momente pline de fericire, fiind însărcinată pentru prima dată. Aceasta se bucură de fiecare moment, se răsfață și își face toate poftele culinare.

Vedeta a fost surpinsă de paparazzi Spynews după ieșirea dintr-un coafor, iar destinația următoare a avut ca țintă un restaurant select din București.
Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a

comandat o supă cremă și o porție de cartofi prăjiți cu salată. Ea a dat dovadă de un apetit sănător, semn că sarcina îi amplifică pofta de mâncare.

Vezi imagini aici.

Gina Pistol, răsfăț de femeie însărcinată și schimbările pe care le-a adus sarcina în viața ei

Gina dovedește că se bucură de fiecare moment pe care îl experimentează în acestă perioadă și își satisface toate dorințele. Ea a declarat că sarcina i-a schimbat mult viața. Vedeta a recunoscut și că duce dorul anumitor activități și, suprinzător, se referea la curățenia din casă.

„Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc.

Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, mărturisit ea, potrivit cancan.ro.

Frumoasa blondă a vorbit destul de des despre starea de graviditate, care i-a adus o fericire imensă. Ea a declarat și că se confruntă cu retenția de apă, o problemă frecvent întâlnită la viitoarele mame și, din acest motiv, și-a rugat fanii să o ajute cu sfaturi de remedii care să o ajute să nu se mai simtă foarte grea.

Fetița, care urmează să se nască la începutul anului 2021, este un adevărat miracol pentru viitoarea mămică. Partenera lui Smiley a povestit că, în urma unor investigații mai vechi, un medic specialist a informat-o că sunt șanse foarte mici să rămână însărcinată pe cale naturală.

Ambii părinți sunt extrem de fericiți și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a micuței. Ei se tot gândesc ce nume va purta fetița lor și au făcut deja planuri pentru activitățile familiale din momentele în care familia lor va număra trei membri.