Grija mai mare pentru igienă face diferenţa.

Linie telefonică pentru informaţii despre COVID-19: 0800.800.358 Departamentul pentru Situatii de Urgenţă; linia specială pentru Diaspora: +4021.320.20.20. Pentru urgenţe: 112.

Dacă aveţi copii mici >> Ţinând cont de faptul că în această perioadă grădiniţele şi şcolile sunt închise, vă reamintim că pe site-ul nostru găsiţi un canal TV gratuit cu desene animate sigure, fără limbaj neadecvat, violenţă sau alte modele nedorite de comportament. Îl puteţi accesa de pe orice dispozitiv, de aici: https://librarie.copilulverde.ro/canaltv

Urmăriţi albumul de pe pagina noastră pentru a vedea toate postarile pe această temă. Albumul va fi actualizat în mod accelerat. http://bit.ly/AlbumPostariCoronavirus19

Menţionăm că am început această serie de postări în urma solicitărilor membrilor comunităţii noastre, care au considerat că forma grafică în care am putea sintetiza informaţiilor oficiale pe această temă ar fi mai uşor de înţeles şi reţinut.

Surse oficiale de informare pe acest subiect: OMS, Ministerul Sănătăţii, CDC – Centers for Disease Control and Prevention – U.S. Department of Health & Human Services.

Notă privind termenii >> Ceea ce numim acum “coronavirus” este un nou virus dintr-o familie veche de virusuri. Ştiinţific, acest “coronavirus” se numeşte SARS-CoV-2, iar boala pe care o provoacă se numeşte COVID-19.