Horoscop 16 septembrie 2020. Decizie importanta si o veste trista

Horoscop 16 septembrie 2020 Berbec

Cei aflați sub semnul Berbecului trec printr-o perioadă marcată de schimbări și decizii serioase, mai ales din punct de vedere sentimental. Este momentul să faceți pasul cel mare în cazul în care relația voastră este serioasă și nu vă imaginați viața altfel decât împreună. Și în afaceri puteți face o schimbare, poate chiar veți primi o nouă ofertă de muncă. Gândiți-vă bine la oportunități.

Horoscop 16 septembrie 2020 Taur

O zi plină de surprize și provocări anunță astrologii pentru nativii Taur. Încă de la primele ore ale dimineții vă veți trezi cu o bunădispoziție care vă va ghida în acțiunile voastre, de-a lungul întregii zile. Vă puteți implica cu încredere în diferite proiecte la serviciu, astfel veți demonstra tuturor că sunteți capabili de lucruri mărețe.

Horoscop 16 septembrie 2020 Gemeni

Pentru Gemeni începe o nouă etapă a vieţii în care vor simţi ce înseamnă cu adevărat iubirea. Veţi trece prin diferite schimbări şi veţi întâlni oameni de calitate. Astăzi, cineva special vă va face o vizită cu scopul de a vă cere să începeţi o frumoasă poveste de dragoste, care se poate finaliza cu o căsnicie lungă şi fericită.

Horoscop 16 septembrie 2020 Rac

Egoul tău este solid așa că nu ai nevoie de validarea altor persoane acum, ceea ce este bine. Când lumina reflectoarelor bate în direcția ta, vei avea dorința de a fugi de ea, nu înspre ea. Cine are nevoie de atenție când vei fi mai satisfăcut privind alți oameni făcându-și treaba? Să te ții departe de acțiune îți prinde bine acum. Să stai în spate ar putea să îți aducă mai multe beneficii decât să fii în centrul atenției.

Horoscop 16 septembrie 2020 Leu

Ai reușit să îți controlezi temperamentul când o anumită persoană a încercat să te enerveze. Ți-ai controlat și pofta când ai fost pus în fața unei tentații culinare. Și ți-ai controlat gelozia când altcineva a obținut ceea ce credeai că meriți tu. Dar azi nu îți vei putea controla impulsul de a vorbi adevăruri când cineva din cameră îți spune o minciună gogonată. Fii vocea înțelepciunii. Acum este timpul să te desfășori și se le spui verde în față ce crezi.

Horoscop 16 septembrie 2020 Fecioară

Încearcă să petreci mai puțin timp vorbind cu rudele tale mai tinere și mai mult discutând cu cele în vârstă. Acești oameni au mai multe să îți ofere, iar ceilalți vor fi atât de ocupați cu anturajul lor încânt nici nu își vor da seama că nu mai primesc așa multă atenție din partea ta. Până la urmă, ei sunt familia ta. Vei avea mult timp în viitor să relaționezi cu ei. Să ai parte de dragoste necondiționată din partea cuiva pe care îl cunoști de o viață este de neprețuit.

Horoscop 16 septembrie 2020 Balanță

Te simți puțin sensibil astăzi? Este de înțeles cu luna din casa ta introspectivă și cu Jupiter în a patra casă privată. S-ar putea să nu fii pregătit nici măcar pentru întâlniri publice, așa că vezi dacă poți gestiona o zi discretă. Acest lucru nu numai că va reduce orice anxietate , dar va duce probabil la o zi mult mai productivă. Creați o listă cu tot ce doriți să realizați, țineți capul plecat și nu ieșiți în oraș până nu ați terminat măcar 90%!

Horoscop 16 septembrie 2020 Scorpion

Există zile în care vă puteți culca pe lauri considerabili, dar aceasta nu este a dintre ele. Un pătrat între Venus și Uranus, haotic, suscită concurența și nu e timp pentru a lua prizonieri. Un suflet ambițios este în tine și mulți vor încerca să-ți ia locul, dacă nu ești în vârful acțiunii. Nu te enerva! Dacă te gândești la asta dintr-o altă perspectivă, ceilalți îți fac o favoare punându-te pe jar.

Horoscop 16 septembrie 2020 Săgetător

Nimeni și nimic nu poate sta în calea unui Săgetător care e în misiune! O aliniere solidă a lunii din Fecioară, care motivează cariera ta, și Jupiter mărit în sectorul tău financiar te împing să faci o mișcare îndrăzneață, cu condiția să fi efectuat cercetarea și verificările de fond necesare. Jupiter este cel care ia riscuri cosmice și, atunci când este poziționat favorabil, e poate transforma o ocazie mică într-o zi de succes uimitor.

Horoscop 16 septembrie 2020 Capricorn

Miercuri, nativii zodiei Capricorn ar putea fi enervați de atitudinea unor prieteni sau colegi de serviciu. Este foarte posibil ca anumite frustrări care mocnesc în adâncul sufletului să iasă la suprafață și să iasă tărăboi. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te calmezi și să-ți reprimi pornirile. Așteaptă un moment mai favorabil pentru a-ți exprima nemulțumirile. Seara, o veste neașteptată îți va repune zâmbetul pe buze.

Horoscop 16 septembrie 2020 Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la comportamentul celor din jur. Sunt multe persoane invidioase care par că au intenții bune, deși scopul lor este să îți creeze probleme. Dacă ceva pare prea frumos pentru a fi adevărat, pune-ți întrebări și vezi dincolo de aparențe. Sfatul astrelor este să te ferești de promisiuni și de vorbe frumoase. Cei care te iubesc și îți vor binele nu îți vor vinde niciodată iluzii.

Horoscop 16 septembrie 2020 Pești

Nativii zodiei Pești ar putea avea parte o lecție de viață pe cât de dureroasă, pe atât de utilă. Suferi pentru că efortul tău pe plan profesional pare că nu este apreciat la adevărata lui valoare și te frustrează faptul că alții primesc totul pe tavă. Nemulțumiri ai și în viața de cuplu. Ai impresia că oferi prea mult și nu primești nimic în schimb. Dacă ești într-o astfel de situație, vorbește cu partenerul despre asta. Doar așa vei putea merge mai departe.