Horoscop 19 mai 2020. Zodia care are parte de o zi foarte grea

Horoscop 19 mai 2020. Berbec
Nu te crampona de obstacolul minor care te ţine acum pe loc, ci mai cere sfaturi, sună un prieten, adună-ţi grupul de susţinere, pentru că soluţiile apar din această consultare reciprocă.

Ideile tale, combinate cu ale celor din jur, vor duce la deblocarea situaţiei şi totul va merge din nou ca uns pe o linie ascendentă.

Hopurile sunt inerente în orice plan important, mai ales când sunt atât de multe capete luminate la un loc, dar din schimbul permanent şi sincer de opinii se nasc şi soluţiile salvatoare.

Horoscop 19 mai 2020. Taur
Te-ai cam jucat cu răbdarea celor din jur şi acum vezi consecinţele atitudinii tale uşuratice: oamenii nu mai au încredere în ce le spui. Fă un efort să le recapeţi încrederea, arătându-le că a fost doar amuzament din partea ta şi nicidecum vreo intenţie negativă. Ironia, glumele, spiritul jucăuş nu e gustat de toată lumea, deci foloseşte-le cu grijă.

Dacă dai peste nişte oameni care simt orice glumă drept atac la persoană, fii sigur că reacţia lor va fi complet nepotrivită mesajului pe care vrei tu să-l transmiţi.

Adaptează-ţi vocabularul, tonul, modul de a vorbi şi de a glumi în funcţie de starea psihică a celui din faţa ta, ca să nu jigneşti pe cineva aflat în toane proaste care crede că ai ceva cu el. Nu face haz de necaz chiar la orice!

Gemeni
Deşi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cât mai diferite de tine, azi intri în legătură cu oameni care nu-ţi inspiră deloc încredere. Problema nu e totuşi la ei, ci la tine, deci lasă suspiciunile deoparte şi apropie-te de ei.

Tu eşti doar unul, ei sunt mulţi, ca atare fă un efort să te integrezi tu în aceste medii. Parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele potrivite, nu mai ai aceleaşi interese cu ei şi pui sub semnul întrebării orice informaţie care vine de la aceştia.

Aşa cum tu îi priveşti pe ceilalţi cu îndoială, fii sigur că şi ei te privesc la fel, pentru că taci şi faci opinie separată. Da, poate ai cu totul alte opinii decât ei, dar nu respinge dialogul şi schimbul de idei.

Horoscop 19 mai 2020. Rac
Şansa cea mai mare nu e unică, ci poate apărea din două direcţii în acelaşi timp. Posibil să fii atât de norocos încât să profiţi şi de una şi de alta la fel de bine.

Parcă trece un înger protector pe deasupra ta şi îţi oferă o a doua şansă cu privire la o situaţie care nu ţi-a ieşit prea bine data trecută sau îţi aşează pe tavă mai multe opţiuni la fel de profitabile, şi doar de alegerea ta depinde asupra căreia te opreşti.

Mai tragi un loz şi, surpriză, e tot câştigător! Nu trebuie să fii atât de suspicios în faţa întâmplării, ci să te bucuri că eşti tu norocosul!

Horoscop 19 mai 2020. Leu
Nu te aştepta ca judecata celor din jur să fie justă sau calmă, ci te poţi aştepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu eşti un vajnic militant în slujba adevărului şi nimic nu te deranjează mai tare ca nedreptatea, ca atare, dacă nu meriţi criticile care ţi se aduc, vei riposta vehement şi nu te vei lăsa cu una, cu două.

Vei găsi imediat armele pentru o contraofensivă, astfel încât să demonstrezi că ceilalţi greşesc în aprecierile lor la adresa ta.

Apelează numai la armele corecte pentru a-ţi învinge rivalii şi nu-i lăsa să se comporte cu tine aşa cum nu ai merita, de fapt.

Fecioară
Primeşti exact veştile de care aveai nevoie pentru a redresa o situaţie pe care o făceai să pară mai gravă decât era în realitate. Când vezi acum ce simplu este, parcă îţi vine să şi râzi, dar numai tu ştii cât de dificil ţi s-a părut cât timp ai fost direct implicat.

Acum e o plăcere să discuţi despre cât de responsabil le rezolvi tu pe toate, Consideri că prin ceea ce ai trecut nu a fost deloc o greşeală, ci dimpotrivă, o lecţie bine înţeleasă şi o provocare rezolvată cu brio cu care te vei putea mândri multă vreme de acum încolo.

Totul s-a clarificat şi eşti mulţumit că ai trecut prin asta!

Horoscop 19 mai 2020. Balanţă
Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, ca atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti.

Dai dovadă de o dorinţă cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătura unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun.

Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masa de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de bază; fiecare vă apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia sa bine stabilită şi aveţi nevoie unii de alţii!

Horoscop 19 mai 2020. Scorpion
Dacă vezi că planul început mai demult a ajuns într-un punct critic, ar fi bine să te gândeşti la o altă direcţie, semn că cea în care mergeai înainte nu a fost cea mai bună alegere.

E bine să ai întotdeauna la dispoziţie un plan de rezervă, pentru a nu fi obligat să continui un drum doar din lipsă de alternative. Sigur ai tu o altă idee în minte care ar merita încercată, totul e să nu te laşi copleşit de nivelul la care s-a ajuns, care să nu-ţi permită să faci două lucruri simultan.

După o vreme, mergând cu ambele căi în paralel, te vei putea rupe de prima variantă, concentrat pe cea de a doua în totalitate.

Săgetător
S-a terminat o etapa, deci acceptă ideea şi nu mai insista să o resuscitezi, când vezi cu ochii tăi că ai ajuns la capăt.

A accepta acest final nu e o înfrângere, aşa cum ai fi tentat să spui, ci o mare dovadă de înţelepciune, pentru că aşa nu mai consumi inutil timp şi energie pentru ceva care nu mai are rost să continue, indiferent în faţa cărui final eşti – un final de relaţie, de job, de proiect, de vacanţă – de azi schimbi macazul şi porneşti altceva, dar fără a te tot întoarce la ce a fost înainte.

Închizi un capitol dintr-o serie lungă de capitole, dar de acum merită să te concentrezi la ce urmează, nu la ce a fost!

Horoscop 19 mai 2020. Capricorn
Chiar dacă de multe ori preferi să rămâi în banca ta şi să-ţi vezi de treabă de unul singur, de data aceasta succesul apare numai dacă te integrezi cu succes într-un grup cu acelaşi interes.

Toţi urmăriţi acelaşi lucru, deci vă puteţi uni forţele pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Împreună munciţi şi, la urmă, tot împreună veţi împărţi roadele.

Ai norocul de a găsi un grup de persoane care îţi seamănă, printre care te simţi bine, încât comunicarea şi cooperarea merg ca pe roate. Adaptează-te tu lor, nu le cere lor să se comporte ca tine, pentru că merită să li te alături!

Vărsător
Dacă acasă nu te simţi în largul tău, ieşi din mediul tău strâmt şi mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor şi de atmosferă, pentru că propriul tău mediu intim nu te prea încântă.

Ori planează acolo un aer obositor, apăsător, din cauza unor probleme de familie, ori te încearcă o problemă de sănătate pe care o poţi contracara mai bine afară, la aer curat.

Dacă nimereşti într-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie, dar fă un efort să nu-i încarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeşte energia lor pozitivă cu inima deschisă!

Horoscop 19 mai 2020. Peşti
Eşti captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifeşti aşa cum ar trebui. Fiindu-ţi permanent teamă de ce o să spună ceilalţi dacă-ţi exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decât să te retragi în umbră şi să laşi pe alţii să te depăşească.

Lasă temerile inutile deoparte, eliberează-te de îndoială şi de tendinţa de a te auto-critica de parcă ai fi cel mai mare duşman al tău.

Lasă în urmă tot ce te ţine pe loc şi fă un pas în faţă, ca să arăţi ce poţi. Chiar dacă nu eşti perfecţiunea întruchipată, meriţi să atragi atenţia asupra ta pentru că sigur ai tu un as în mânecă. Sursa: acvaria.com