Horoscop 27 mai 2020. Zodiile care au parte de noi probleme

Horoscop 27 mai 2020. Berbec
Exact acel lucru de la care nu mai aşteptai nimic şi pe care îl trecusei pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îţi dă chef de schimbare, deci nu te mulţumi cu rutina, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează.

Ia tu taurul de coarne şi aprinde din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Tu nu eşti genul care aşteaptă minuni de la altul, ci le poţi declanşa chiar tu, iar ideea inspirată care îţi este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice asupra ta.

Te implici cu entuziasm într-un plan de care depinde întreaga familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Taur
Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei?

Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune. Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia.

Cu cât foloseşti mai multe cuvinte frumoase, cu cât eşti mai amabil şi mai afectuos, cu atât răspunsurile venite de la cei cărora te adresezi sunt mai luminoase.

Horoscop 27 mai 2020. Gemeni
Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i poţi tu schimba pe ei, orice ai face.

Trebuie să le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai şi taci când ceva nu-ţi place, pentru că, la urma urmei,

nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecţie a iertării, pentru că, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorbă, orice atac, îţi faci ţie rău, în timp ce lor… puţin le pasă!

Dacă aveai o relaţie complicată cu cineva, azi vezi că nu e nici prima nici ultima situaţie de acest fel pe lume,

deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertându-i comportamentul nepotrivit. Ca el mai sunt milioane, te poţi supăra pe toţi?

Horoscop 27 mai 2020. Rac
Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care îl aştepţi şi nu vrei pentru nimic în lume să te mai gândeşti şi la alte variante.

Această atitudine încăpăţânată sau rigidă te poate ţine departe de o mulţime de alternative care ar putea fi mult mai bune şi mai profitabile, ca atare renunţă la anumite aşteptări, la o programare foarte strictă pe care ţi-ai făcut-o cândva, şi acceptă schimbările din mers.

Nici nu ştii cum se iveşte altceva mult mai bun, dar dacă tu eşti concentrat pe un singur scop, rişti să-l ratezi, visând doar la cel deja stabilit.

Leu
Eşti mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită.

Tratează orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte în calea ta ca pe ceva absolut firesc în evoluţia ta spre succes, nu-i da mai multă importanţă decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înţelepciune, depăşeşti orice hop cu uşurinţă, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru că nu sunt aşa cum le doreai.

Viaţa merge mai departe cu naturaleţe, şi la fel merită să faci şi tu: trăieşte totul bucuros, convins că, de aici, ai mai învăţat ceva util pentru viaţă!

Horoscop 27 mai 2020. Fecioară
Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, ca nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul.

Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru tine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori ca să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus.

În situaţia de faţă, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ţi vezi de ceea ce ai început să construieşti şi să te lauzi cu reuşita ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmează-ţi visul!

Horoscop 27 mai 2020. Balanţă
Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate.

Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale.

Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de i-ai putut pica în plasă, făcând ceva ce altădată ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru că ştii că ceea ce te pune acesta să faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreaptă şi fă totul cum se cade, luând măsuri şi împotriva celui care te îndeamnă să calci strâmb.

Horoscop 27 mai 2020. Scorpion
Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate.

Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale.

Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de i-ai putut pica în plasă, făcând ceva ce altădată ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru că ştii că ceea ce te pune acesta să faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreaptă şi fă totul cum se cade, luând măsuri şi împotriva celui care te îndeamnă să calci strâmb.

Horoscop 27 mai 2020. Săgetător
Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspăt de care aveai mare nevoie într-o perioadă de extenuare fizică şi psihică.

Faci altceva decât de obicei şi schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Îţi ridică moralul, îţi dă chef de acţiune, îţi readuce zâmbetul pe chip şi chiar un sentiment de eliberare după o perioadă plină.

Orice ai face azi, adu-ţi aminte de sufletul tău, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru că meriţi şi tu un repaus ocupându-te de activităţi lejere, relaxante, vesele, poate chiar în compania copiilor. Cei mici îţi pot duce aminte cel mai uşor că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic!

Capricorn
Duci după tine o serie de amintiri care au devenit un fel de sperietoare pentru tine. Dacă ceva nu a mers bine în trecut, nu înseamnă că de acum trebuie să calci ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să repeţi eroarea de atunci.

Se presupune că trecutul a devenit deja o bază de experienţe şi cunoştinţe pe care poţi conta în prezent, ca atare nu reveni iar şi iar, obsedant, la vechi probleme ca şi cum ele ar mai fi încă valabile.

Au trecut demult, sunt acolo în memoria ta ca o lecţie deja asumată, dar nu merită să tot vorbeşti despre ele de genul: dar dacă se repetă? Nu se repetă, cel mult trăieşti altceva ca să înveţi altceva, dar nu privi înapoi ca la un bau-bau urât, ci ca la un profesor bun!

Horoscop 27 mai 2020. Vărsător
Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă.

Poate sensul la care te-ai gândit nu este cel mai bun, ci mai există şi altceva care ar merita folosit ca soluţie în ceea ce te preocupă acum.

Nici nu ştii cum auzi un sfat excelent din cel mai neaşteptat ungher al minţii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio. Informaţiile cele mai folositoare vin către tine pe căi subtile, nu sub formă de sfaturi concrete, informaţii scrise sau ceva foarte palpabil, deci fii atent şi la aspectele mai ciudate cu care intri azi în contact.

Horoscop 27 mai 2020. Peşti
Eşti elev la un curs foarte util din care ai multe de învăţat şi abordezi informaţia cu o curiozitate de copil dornic să acumuleze noi şi noi experienţe.

Există un mentor în faţa ta, unul demn de respect şi de urmat, un exemplu de înţelepciune şi de maturitate şi, în sinea ta, îţi doreşti să-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoaştere.

Accepţi faptul că eşti un începător în domeniu, un novice încă necopt, dar eşti convins că lecţiile pe care le primeşti de la acel model de inteligenţă din faţa ta vor avea efectele scontate şi, într-o zi, vei fi şi tu ca el.