Horoscop 6 iulie 2020. Săptămâna începe în forță

Previziuni pentru toate zodiile la început de săptămână. Găsești aici horoscop luni 6 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul de la începutul săptămânii aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima zi de weekend.

Horoscop luni 6 iulie 2020. Berbec
Nu te grăbi să extragi concluzii după o primă întâlnire cu persoana de la care ai unele aşteptări sentimentale. Nici în plus, adică să-ţi faci iluzii după ce abia aţi schimbat câteva vorbe, dar nici în minus, văzându-i mai multe defecte decât are. Fii moderat în decizii, mai aşteaptă să vă cunoaşteţi şi abia după aceea vei înţelege dacă e persoana potrivită pentru aşteptările tale. Nu te grăbi nici în a-ţi face imense planuri de iubire, dar nici nu da la o parte şansa care ţi se oferă, ci mai daţi-vă o întâlnire pentru a vă cunoaşte unul pe altul aşa cum sunteţi. Răbdare deci!

Taur
N-ai cum să te simţi bine într-o atmosferă atât de sumbră ca cea în care nimereşti azi fără voia ta, ca atare, dacă vrei să salvezi ziua, trebuie să ieşi de urgenţă din acel spaţiu. Resimţi încărcătura energetică negativă care planează peste tot în jurul tău, pentru că, în preajma ta, s-au adunat numai oameni pesimişti, negativişti, care se plâng de toate necazurile pământului, or tu nu ai nicio legătură cu suferinţele şi grijile lor. Numai de tine depinde să ieşi de sub influenţa lor nefastă, ca atare, dacă nu ţi-e pe plac ce vezi în jur, ajunge doar să ieşi afară. O gură de aer proaspăt te va elibera de senzaţia neplăcută!

Horoscop luni 6 iulie 2020. Gemeni
Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false. E modul lor de a-i da la o parte pe alţii, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: eşti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie să te laşi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci caută să te impui doar prin adevăr şi corectitudine. Cât timp scoţi la lumină dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, şi nu te abaţi de la adevăr, nimeni nu te poate învinge!

Rac
Competiţiile intelectuale te pot avea şi pe tine în centrul atenţiei, pentru că ai toate şansele să te impui prin idei originale, soluţii inteligente şi un mod de comunicare combativ şi convingător. Dacă ai de prezentat vreo lucrare în faţa unei comisii, dacă te prezinţi în faţa publicului pentru a convinge asupra ideilor tale, dacă trebuie să-ţi dai rivalii la o parte în toiul unei discuţii aprinse, ai toate şansele să ieşi învingător, deci nu te lăsa doborât nici de agresivitatea verbală a unora, nici de impetuozitatea contra-argumentelor lor. Tu ai alte mijloace de convingere, şi printre ele nu se află nicidecum violenţa verbală: tu convingi prin inteligenţă!

Leu
Poate te-ai întrebat de multe ori care e misiunea ta principală în această lume iar azi poţi primi un indiciu interesant! Ai o discuţie cu o persoană a cărei înţelepciune o admiri şi de îndrumarea căruia ţii cont. Sau doar citeşti o carte care îţi oferă o posibilă direcţie, deci deschide bine ochii, inima şi sufletul, pentru că răspunsul la această întrebare existenţială poate să vină printr-una din căile la care ai acces. Totul e să ai curajul să întrebi, să cauţi, să cercetezi, şi nu doar să stai pasiv aşteptând să apară de undeva revelaţia. Nu vine din senin, ci numai dacă depui şi tu un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul căutărilor tale!

Horoscop luni 6 iulie 2020. Fecioară
Nu te grăbi să extragi azi o concluzie, pentru că încă nu ai descoperit toate căile de a ajunge acolo unde doreşti. Stai puţin şi cântăreşte cât de multe opţiuni ai la dispoziţie şi ai să fii uimit de bogăţia de soluţii. Aşteaptă, culege noi şi noi informaţii, ascultă ce-ţi împărtăşesc şi alţii, pentru că tot ce vine acum înspre tine va crea o paletă foarte largă şi foarte variată de alternative pe care le vei putea folosi în avantajul propriu. Nimeni nu-ţi cere să iei decizio pe loc, deci adună în continuare cât mai multe idei şi soluţii, ca să ai de unde alege, la final!

Balanță
Ai motive să fii mulţumit de tine, de felul cum evoluează lucrurile, pentru că apar detalii care contribuie şi ele la succesul proiectului la care îţi aduci contribuţia. Ai suficientă răbdare să ajungi la roadele visate, pentru că eşti conştient că eşti abia pe parcurs, că mai e cale lungă până ce culegi toată recolta, dar cât timp vezi cu ochii tăi cât de multe căi converg către acelaşi scop final, ai încredere în visul tău şi aştepţi oricât ar mai dura. Aduni informaţii noi, documente necesare, resurse concrete, poate şi bani, şi le pui pe toate în slujba acelui mare ţel de la care ai aşteptări imense. Eşti pe drumul cel bun!

Scorpion
Ziua e perfectă pentru a pleca la drum! Hai, urcă în maşină şi călătoreşte, urcă în tren şi mergi acolo unde te cheamă inima, Dacă tocmai se termină aici o astfel de evadare, atunci întoarcerea acasă are şi ea beneficiile sale. Călătoria în sine are un rol benefic pentru tine, de parcă ţi se revelează, pe parcurs sau la destinaţie, un mare adevăr. Ai ocazia să înţelegi ceva foarte important de la oamenii alături de care călătoreşti sau de la elementele care-ţi apar în cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificaţie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la direcţii, la oameni, pentru că poţi întâlni ceva important pentru tine de acum înainte, ceva ce, acasă dacă ai fi stat, nu ar fi apărut.

Horoscop luni 6 iulie 2020. Săgetător
Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce te încântă şi te motivează să dai naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ţi mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele tale de succes sunt maxime acum. Dacă aveai de gând să cumperi ceva scump sau să pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşează pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie, ce-ţi inspiră încredere în bugetul tău viitor. Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci ai curajul să deschizi portofelul!

Capricorn
Să nu te miri că nu-ţi găseşti locul printre oamenii care te înconjoară astăzi, dar trebuie să vă priviţi unii pe alţii cu îngăduinţă. Oamenii nu sunt la fel, ca atare aşa cum îi priveşti tu pe unii ca pe nişte ciudaţi, fii sigur că şi tu eşti greu de înţeles de către cei care te privesc la rându-le cu sprânceana ridicată. Oricât de diferiţi aţi fi unii faţă de alţii, trăiţi în acelaşi mediu, deci e bine să vă toleraţi ca atare. Nu-i da la o parte pe alţii doar pentru că au alte credinţe, alte principii după care se ghidează sau alte preferinţe muzicale, culturale, culinare. Acceptaţi-vă aşa cum sunteţi: fiecare cu ciudăţeniile şi nebuniile lui!

Vărsător
Te-ai ţinut cu dinţii de o stare de lucruri şi totuşi vezi cu ochii tăi că nu te mai ajută. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, chiar dacă de cele mai multe ori ţi-e frică să pui punct şi să porneşti în altă direcţie, azi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că e vremea pentru o schimbare de direcţie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multă vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe altă cale, dar de data aceasta nu mai poţi ocoli momentul. E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

Pești
Nimic nu durează veşnic, deci nici relaţiile în care eşti implicat nu pot continua la fel toată viaţa, ca atare fii oricând deschis spre schimbări şi din acest punct de vedere. Că se mai schimbă prietenii sau colegii, că se mai schimbă până şi partenerii, trebuie să fii deschis spre nou, pentru că relaţiile respective au ajuns la un nivel care nu mai avea nimic bun de oferit li e mai bine să se termine. Mergi mai departe cu recunoştinţă că acei oameni au trecut prin viaţa ta pentru o vreme, dar nu te ţine cu dinţii de ei. În afară, poate, de familie, nimeni nu e legat de tine pentru totdeauna. Oamenii apar şi dispar din calea ta: aşa e viaţa!

Horoscop oferit de ACVARIA