Horoscop 7 iulie 2020. Zodia care primește vești proaste

Horoscop 7 Iulie 2020 Berbec

Partenerul te acuză că eşti prea cerebral şi nu prea încântat să încerci adevărate pasiuni carnale, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Te caracterizează o dorință profundă de stabilitate și securitate sentimentală, aşa că îţi vei schimba radical modul de a acţiona, căutând să te exteriorizezi mai mult, să fii mai puţin temător şi mai puţin exigent.

O schimbare de planuri îți dă socotelile peste cap. N-ai ce face, se mai întâmplă. Poți să te enervezi sau poți să iei părțile bune. Depinde de tine să-ți faci frumoasă ziua asta, pe cât posibil. Aventurierul din tine nu va accepta însă orice, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Totul trebuie să fie spectaculos.

Horoscop 7 Iulie 2020 Taur

Eşti atras de anumite ispite care, dacă nu eşti atent, vor duce la complicații şi ar putea perturba armonia conjugală, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. E timpul să te trezeşti şi să te redirecționezi pe orbita corectă. Ai oportunităţi financiare, banii vor veni cu uşurinţă.

O priveliște încântătoare te ține pe afară mai mult decât de obicei, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Ai parte de răsfățul simțurilor, dar și al celor dragi. Plănuiești o călătorie mai lungă alături de echipa ta. Mergeți să adunați idei, să vă răcoriți mintea și să petreceți timp prețios. Viitorul arată bine.

Horoscop 7 Iulie 2020 Gemeni

Relația dintre soți sau parteneri va fi roz, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Va fi o perioadă care va traversa un romantism deosebit, iar disputele dintre voi vor fi doar o amintire proastă. Vei fi entuziast, pasional şi optimist, vei da dovadă de sentimente înflăcărate.

Strategiile tale de negociere necesită unele îmbunătățiri. Nu-ți face probleme, lucrurile nu sunt grave. Trebuie doar să te informezi mai bine. Direcția în care mergi e bună. Ești pregătit pentru orice provocare și determinarea ta e de neclintit. Niște răspunsuri întârzie să apară, dar încă este timp și ai și tu un mic răgaz, potrivit horoscop 7 Iulie 2020.

Horoscop 7 Iulie 2020 Rac

Dacă ai avut unele certuri cu partenerul, încearcă o reconciliere în această perioadă. Nu amâna prea mult, căci, pe măsură ce trece timpul, va fi mai dificil. Trebuie să-ţi restabileşti securitatea emoțională, aşa că fă planuri ca să-ţi recucerești partenerul, te sfătuiește horoscop 7 Iulie 2020.

Ești copleșit de vești neașteptate, unele bune, altele mai puțin bine. Soarta unor proiecte se poate decide azi. Dacă insiști mai mult pe lângă persoanele cu autoritate, poți avea câștig de cauză. Ai șanse să reușești și singur, și în echipă, depinde cum alegi. Starea ta de spirit e schimbătoare, dar ești înclinat să vezi aspectele pozitive.

Horoscop 7 Iulie 2020 Leu

Ai depus toate eforturile pentru a consolida relația cu soțul sau partenerul tău, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Eforturile tale vor da roade, iar fericirea va străluci puternic în căminul vostru. Vei primi un câştig neaşteptat şi pe planul financiar.

Nu degeaba ești un rege, căci abilitățile tale de lider sunt bine dezvoltate. Este un rol asumat și parafat, deci nimeni nu ar trebui să se opună. Dar gurile rele există și te încurcă pe alocuri. Știi ce ai de făcut și o ții pe-a ta, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Unele persoane dragi se pot simți intimidate de tine, așa că dă-ți jos masca și fii cel pe care îl cunosc de atâta vreme!

Horoscop 7 Iulie 2020 Fecioară

Relația ta cu partenerul s-a ameliorat în mod spectaculos după ce s-au inflamat sentimentele în aceste zile, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Eşti mai degrabă naivă, vei crede toate promisiunile pe care le face partenerul tău. Vei primi de la un prieten un dar care te va încânta foarte mult.

Cât ai vrea tu să fii curajos, îți este teamă de spațiul public, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Ești solicitat să ții un discurs, dar nici nu vrei să auzi. Opiniile tale sunt ferme, însă nici nu te gândești să vorbești despre ele. Problema ta e lipsa de exercițiu, nu de încredere. Cere sprijin de la colegi sau de la prieteni. Nu pierde o asemenea ocazie să strălucești!

Horoscop 7 Iulie 2020 Balanţă

Această perioadă este marcată de o consolidare a relației cu partenerul, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Farmecul tău este irezistibil, puterea ta de seducție este eficientă și vei profita la maximum ca să-ţi recucerești partenerul. O seară romantică este una dintre modalitățile ideale pentru a reuşi acest lucru.

Nu-ți vine să crezi ochilor: „Acesta din oglindă sunt chiar eu?”. Îmbrăcat la patru ace, privești reflecția ta și te admiri în tăcere. Ești invitatul unui eveniment deosebit pe care l-ai tot așteptat. Toată ziua nu te-ai gândit decât la acest moment și iată-l sosit! Ești nerăbdător să cunoști oameni de care ai auzit vorbindu-se mereu și mereu, dar și tu vei fi o mică vedetă!

Horoscop 7 Iulie 2020 Scorpion

Unii membri ai familiei intervin în relaţia ta cu partenerul. Este bine să intervii cu fermitate, pentru a evita inflamarea situației. Nu tolera jumătăți de măsură în relaţia cu partenerul, chiar dacă vei suferi o decepţie, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Este bine să-ţi pui ordine în relaţii, ca să nu suferi mai târziu.

Pentru tine ziua începe în forță, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. E un start potrivit, mai ales că debordezi de energie și entuziasm. Noi începuturi se întrevăd, iar tu ești pur și simplu înfloritor pe toate planurile. Ești asaltat de propuneri și invitații pe care le primești cu inima deschisă. Farmecul tău e irezistibil, iar dacă ești singur, ai putea face o nouă cucerire.

Horoscop 7 Iulie 2020 Săgetător

În dragoste vei cunoaşte experiențe noi. Dacă ai deja un partener, veţi lega o complicitate profundă, iar secretele psihologice, intelectuale și fizice vă vor consolida legătura, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Eşti convins că poţi cuceri lumea întreagă, dar nu este indicat să te implici fără să te gândeşti din timp.

Poate ar trebui să ai mai multă încredere în oamenii de lângă tine, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Faptul că tot ceri explicații nu se poate interpreta altfel. Poți adresa întrebări, doar să ai grijă la modul de exprimare. Intențiile tale sunt bune, dar ți-e greu să le comunici eficace. Fii tu însuți, chiar și cu micile stângăcii, și vei găsi înțelegere!

Horoscop 7 Iulie 2020 Capricorn

Te vei îndrăgosti la prima vedere, vei simţi fiori în tot corpul, inima ta o va lua razna. Fără îndoială că este dragoste! Nu este cazul să faci investiţii sau cheltuieli mari, nu este o zi benefică din punct de vedere financiar, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Vei primi o veste neașteptată de la un prieten drag.

Cauți perfecțiunea și îi pui la grea încercare pe cei din jur, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Nu știu cum să-ți mai facă pe plac, iar tu nici nu vezi. Ești preocupat de problemele tale, dar te prefaci prezent și acest lucru induce în eroare. O ieșire cu prietenii ar fi binevenită, așa că profită de orice invitație. Nu are sens să stai posomorât așteptând să-ți revii dintr-odată.

Horoscop 7 Iulie 2020 Vărsător

Având în vedere climatul din prezent care încurajează inconstanța, se întrevăd conflicte trecătoare şi scene de gelozie, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Ar trebui să faci aranjamente pentru o reînnoire a jurămintelor de iubire și de reconciliere pe pernă.

Ești irascibil azi. Te supără ceva, dar nu știi ce, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Ce ar putea să te nemulțumească? Vorbește cu voce tare sau cere ajutorul unui prieten. Aparent, toate îți merg excelent. Poate fi vorba despre o amintire, un gest al cuiva sau o așteptare neîmplinită. Cumva trebuie să ajungi la sursă. Altfel, frustrările tale se vor acumula și ar fi păcat de ziua asta frumoasă.

Horoscop 7 Iulie 2020 Peşti

Fii atent la crizele de gelozie ale partenerului, potrivit horoscop 7 Iulie 2020! Nu te grăbi să-i pui prea repede verigheta pe deget, căci s-ar putea să regreți mai târziu. Sectorul financiar va urma un curs liniștit. Vei face cadouri scumpe celor pe care îi iubești, mai ales că ai planuri de căsătorie…

Dacă ar trebui să faci bilanțul întâmplărilor pozitive, care ar fi ele? Îți trec tot felul de gânduri prin minte, care te absorb întru totul. E bine să mai ieși din când în când din lumea ta. În jurul tău se întâmplă lucruri fascinante, dar nici nu observi. O anumită persoană te admiră din umbră, potrivit horoscop 7 Iulie 2020. Știi despre cine e vorba?