HOROSCOP 7 noiembrie 2020: Zodia care are parte de surprize placute

Berbec

Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, simţul tău intutiv prosperă. Fie că este vorba de evenimente plăcute sau mai puţin plăcute, cert este că ai senzaţia că ştii ce se va întâmpla de dinainte. Nu puţine vor fi aşadar momentele pe parcursul zilei în care te încearcă un deja-vu sau o premoniţie.

De regulă, nu eşti o persoană care să creadă prea mult în astfel de lucruri, dar ţine cont că astăzi primul instinct s-ar putea să fie cel adevărat. Caută aşadar să fii conştient(ă) de ceea ce îţi transmite vocea interioară. Ascult-o atent(ă) şi nu îţi va părea rău.

Taur

Astrele îţi atrag astăzi atenţia asupra vieţii sociale şi a proiectelor pe care le derulezi şi/ sau în care eşti implicat(ă). Recomandarea lor ar fi aceea de a nu te arunca cu capul înainte şi de a fi precaut(ă) în ceea ce priveşte pronosticurile celorlalţi. Există riscul ca în spatele unor zâmbete aparent binevoitoare să se ascundă intenţii maliţioase de care ai putea deveni conştient(ă) prea târziu. Fii aşadar cu băgare de seamă şi dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, s-ar putea chiar să fie vorba de o iluzie. Încearcă să dai dovadă de o atitudine realistă.

Gemeni

Nativii(ele) acestui semn care sunt în căutarea unui serviciu ar trebui să nu cadă în plasa unor oferte de muncă ce sună prea bine. Este important să pună întrebări şi să se asigure că nu riscă să facă o alegere nepotrivită. Acelaşi sfat se aplică şi în cazul Gemenilor care urmăresc să lucreze la o altă companie sau chiar să îşi schimbe domeniul de activitate cu totul. Prudenţa vă este un aliat de nădejde acum.

Rac

Aspectele la care aderă astrele astăzi îţi indică faptul că unele principii şi valori după care te ghidezi riscă să nu te conducă în direcţia dorită. Nu ţi-ar strica aşadar să le priveşti dintr-o perspectivă critică şi să analizezi unde anume te-au adus. Ai putea constata că ai fi făcut unele lucruri altfel şi poate ţi-ar fi fost mai bine dacă ai fi afişat mai multă obiectivitate în raport cu ele. Pe plan concret, nativii(ele) care trebuie să interacţioneze cu instituţiile statului în vedere obţinerii unor aprobări sau avize s-ar putea să nu aibă parte de succes în acest sens.

Leu

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat profesional sau eşti implicat(ă) într-o afacere cu persoana iubită, ar fi bine de ştiut că puteţi fi induşi în eroare în legătură cu oportunitatea unor investiţii realizate din resurse comune. Dacă vi se pare că v-aţi expune unui risc prea mare, s-ar putea să nu vă înşelaţi. Este drept că uneori este nevoie de o atitudine care nu ţine cont de impedimente, dar situaţia de faţă face excepţie de la regulă. Vestea bună este însă că, în plan sentimental, climatul astral îţi este favorabil. Rezonezi pe aceeaşi frecvenţă cu cel drag.

Fecioară

Pe fundalul cosmic al zilei de astăzi, Fecioarele se bucură de bună înţelegere cu persoana iubită. Vorbesc aceeaşi limbă cu cel drag şi îşi înţeleg unul altuia nevoile şi dorinţele. S-ar putea ca aceste previziuni favorabile să nu se aplice însă acelora implicaţi(te) în negocieri care privesc stabilirea unui parteneriat, a unei colaborări ori dobândirea unui contract cu un client important. Li se recomandă să fie atenţi încotro o iau discuţiile, astfel încât să aibă viteza de reacţie necesară pentru a o readuce pe direcţia favorabilă lor. În caz contrar, ar putea fi duşi(se) de nas fără să-şi dea seama.

Balanţă

Pentru a da dovadă de randament astăzi în plan profesional, asigură-te că apelezi şi la alte atuu-uri personale decât experienţa de muncă şi cunoştinţele pe care le deţii în domeniu. Uneori, contează la fel de mult să ştii să speculezi o conjunctură, să citeşti printre rânduri şi să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă alta decât cea practică. S-ar putea aşadar să fie nevoie să dai dovadă de creativitate şi să îi asculţi activi pe cei care îţi solicită să te ocupi de o sarcină sau alta. În cazul în care te simţi uşor obosit(ă), caută să te răsfeţi cumva după program.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este unul mai mult decât potrivit dacă ai planuri cu copiii şi/ sau persoana iubită. În cazul în care nu ai pregătit ceva special pentru astă seară, timpul nu este pierdut. Gândeşte-te la o activitate care v-ar putea aduce mai aproape. Poate că aveţi hobby-uri comune care v-ar putea ajuta să vă cunoaşteţi mai bine unul altuia preocupările, petrecând astfel timp de calitate împreună. La fel de favorizaţi(te) sunt şi nativii(ele) care sunt la prima întâlnire cu acel cineva special sau care îşi caută curajul de a aborda persoana de care sunt interesaţi(te). Norocul îi urmează.

Săgetător

Se întrevede astăzi o zi în care nu vei duce lipsa armoniei în familie, dar mai ales în raport cu părinţii. Aşadar, se poate spune că, dacă aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată, apele se liniştesc şi vă regăsiţi disponibilitatea de a accepta sau măcar de a tolera viziuni care nu se suprapun neapărat cu ale voastre. Cu toate acestea, este important să nu cădeţi în cealaltă extremă, în care ignoraţi unele probleme de relaţionare, măturându-le sub preş. Profită de această oportunitate pentru a le împărtăşi pe un ton calm şi conciliant ce anume te deranjează poate în comportamentul lor.

Capricorn

Afişezi astăzi multă empatie în raport cu cei din jur, dar s-ar putea să îţi lipsească acea componentă pragmatică de care este nevoie pentru a te face pe deplin înţeles(asă) în plan profesional. Caută să nu laşi loc de interpretări atunci când relaţionezi cu cei din sfera muncii. Fii asertiv(ă) şi încrezător(oare) în ideile şi opiniile tale. În discuţiile cu cei dragi însă, mizează pe capacitatea ta de a te transpune în pielea lor şi oferă-le oportunitatea să îşi spună păsul. În cazul în care te afli în situaţia de a semna un contract, asigură-te că ai citit bine clauzele.

Vărsător

Nu duci lipsă azi de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de modalităţi prin care îţi poţi valorifica economiile. Problema apare însă atunci când trebuie să le selectezi pe cele cu riscul cel mai mic. Aspectele astrale de astăzi s-ar putea să te inducă în eroare să le alegi pe cele care, de fapt, au cele mai mici şanse de a fi fezabile. În cazul în care sesizezi un astfel de pericol, apelează la o părere obiectivă. O altă viziune asupra lor te poate ajuta să le triezi mai bine şi să te concentrezi pe cele care realmente merită.

Peşti

Ai parte de un tonus mental şi fizic bun, ceea ce te ajută să interacţionezi mai eficient cu cei din jurul tău. Ţine însă cont de faptul că, în anumite contexte, ai putea da impresia unei persoane care nu este fermă în idei şi gândire. Acest lucru se datorează probabil faptului că nu îţi doreşti să superi pe nimeni, alegând să-ţi modulezi discursul după cel de lângă tine. Dă dovadă de mai multă autenticitate şi nu vei fi judecat(ă) greşit.