Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Belşug pentru trei zodii până la finalul acestui an

Am trecut deja de ultima jumătate a anului, dar provocările abia acum încep, mai ales dacă ești nemulțumit de actualul loc de muncă și îți dorești un nou început.

Îl vei avea cu siguranță, însă nu te aștepta ca sumele uriașe la care visezi să-ți intre în cont fără sacrificii.

Cât despre relația cu persoana iubită, e foarte posibil ca în următoarele luni să întâmpini o serie de dificultăți din cauza tendinței de a o neglija tocmai atunci când are mai multă nevoie de tine.

Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Camelia Pătrășcanu, care te sfătuiește să eviți pe cât posibil conflictele inutile.

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Săgetător, poți să pui șampania la rece, pentru că visul cel mai arzător va deveni în sfârșit realitate.

din următoarea perioadă te vor ajuta să achiziționezi acele bunuri importante după care râvnești de atâta amar de vreme.

Ba chiar îți vor rămâne suficienți bani să te răsfeți cum se cuvine, că doar meriți după toată munca depusă.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă până la sfârșitul anului

Berbec

Pentru voi, lunile următoare vor fi favorabile din punct de vedere profesional sau din punct de vedere al business-ului.

În toamnă, ai parte de belșug din perspectiva activității pe cont propriu pe care o desfășori.

Începând cu luna august, accentul va cade pe studii, cursuri, pregătire, acumulare de cunoștințe. Dacă ești singur, studiile îți pot aduce cunoștințe noi,

îți va oferi șansa să pătrunzi în colectivități noi, vei avea ocazia să-ți faci noi relații, simpatii care se pot crea pe rezonanțe intelectuale.

Taur

Ești aspectat foarte bine în ceea ce privește relația cu străinătatea, fie că vorbim despre studii sau despre afaceri.

De asemenea, vei pune sub lupă convingerile și crezurile, poți îmbrățișa un alt set de valori, și îi poți

surprinde pe cei din jur. Este o perioadă de recalculare a posibilităților de business.

Poți primi o ofertă tentantă în ceea ce privește job-ul. Poate fi o perioadă financiar foarte bună și cu idei de business foarte inspirate și originale.

Gemeni

În iulie-decembrie, pentru tine se preconizează o renegociere a poziției profesionale. Te poți simți nesigur sau nereprezentat de rolul pe care îl joci, de funcția pe care o ocupi sau de deciziile pe care trebuie să le iei.

Această situație îți poate induce ideea că ar fi momentul oportun să faci o schimbare de poziție sau de serviciu, să acumulezi, să înveți și să urmezi unele cursuri profesionale, pentru a avea o mai mare libertate de schimbare.

Rac

În lunile august- octombrie, trebuie să fii foarte atent la sănătate.

Pot fi necesare analize și se cer a fi eliminate elemente toxice din alimentație sau din conduita ta de viață.

În decembrie, se va pune problema unei decizii foarte importante de luat în ceea ce privește locul actual de muncă.

În plan sentimental, poți avea parte de un divorț sau dacă ești singur, îți poți găsi jumătatea.

Leu

În următoarele luni, poți derula proiecte originale, de-a dreptul fantastice la locul de muncă,

dar ai nevoie de mână liberă și de spațiu pentru a conduce activitatea după propria inspirație.

Poți veni cu idei inovative, iar dacă acest lucru nu se poate întâmpla la locul de muncă, te vei gândi mai mult ca alte zodii că poți dezvolta ceva pe cont propriu.

Totuși, atenție mare la sănătate, pot apărea noi afecțiuni medicale!

Fecioară

Vei avea o perioadă extraordinar de fertilă, de creativă, care te ajută să te dezvolți profesional pornind de la atuurile, talentele explorate până acum.

Aceste capacități pot fi scoase la lumină și, pe baza lor, îți poți face curaj să elaborezi proiecte, să te afirmi,

ca în final să fii mai mulțumită de tine și să fii cu adevărat în stimă de sine atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Balanță

Pentru tine, ce a mai rămas din 2020, va fi o perioadă foarte importantă din punct de vedere familial, fie în relația cu părinții,

fie în relația conjugală. În sensul relației cu părinții, vei avea ocazia să te împaci cu familia de proveniență,

să-ți înțelegi părinții și prima parte a biografiei. Este un an de vindecare a traumelor din copilărie și de înțelegere a istoriei familiale.

În ceea ce privește zona afacerilor, nu sunt lucruri deosebit de importante, doar crește în semnificație faptul că vei dori să fii mai eficient în valorificarea atuurile profesionale.

Vrei să câștigi mai mult fără să muncești mai mult și asta nu e posibil decât printr-o mai ingenioasă folosire a capacităților profesionale și prin parteneriate mult mai inteligent construite.

Scorpion

Este o perioadă foarte bună din punctul de vedere al strategiilor de marketing pe care trebuie să pui mare preț.

Popularizarea, comunicarea, propaganda pe care o faci activității și performanței tale sunt extrem de importante.

Trebuie să-ți propagi mai mult contribuția sau să studiezi mai multe domenii, astfel încât arealul tău de influență și practică să se lărgească, să se priceapă la mai multe lucruri. De asemenea, ești foarte preocupată de bani.

Dacă ai proiecte sau idei, este recomandabil să le analizezi foarte bine în septembrie-octombrie și să le pui în practică din luna decembrie.

Săgetător

Pentru tine perioada august-decembrie aduce un accent pe finanțe, pe câștiguri. Vei fi foarte preocupat de acest aspect, vei fi concentrat să câștigi și să pui bani deoparte.

Majoritatea sumelor sunt direcționate către nevoile căminului, dar și către depozite secrete sau investiții în bunuri importante.

Ar fi bine să-ți pui în ordine actele privind averea sau să consolidezi, să repari bunuri de valoare pe care le vei putea ulterior fructifica.

Capricorn

Vei descoperi că ai suficientă energie să mai faci lucruri, sau te poți întoarce la unele proiecte din tinerețe sau adolescență,

la pasiuni, talente neexplorate, proiecte și acțiuni lăsate în suspensie și care se pot reactiva în această perioadă.

Acesta este motivul pentru care vei surprinde printr-o schimbare radicală de direcție, prin decizii pe nepusă masă.

Răuvoitorii vor spune că ai dat în mintea copiilor, dar tu nu faci decât să te deschizi spre propria persoană.

Vărsător

Lunile august-decembrie pot constitui sfârșitul unei etape și în același timp începutul alteia.

Este o perioadă de analiză, de detașare, obiectivitate, mai puțină implicare emoțională, pentru a vedea în ce punct te afli în viața ta.

Important de reținut este că trebuie să închei fără nicio datorie morală sau emoțională etapa pe care ai parcurs-o până acum.

Toamna poate veni cu ceva nou – o idee, un proiect, un copil. Ești tentat să te lași purtat prea mult de emoțional, lipsindu-ți resursele financiare, dar și cele de timp și energie.

Riști să te bagi în prea multe proiecte și poate că e necesară și o ordonare a lor. O vei face din noiembrie.

Pești

Vei face un pas foarte important din punct de vedere social și asta înseamnă că poți comunica cu grupuri mari de oameni.

Un trend pornit de vreo două luni ajunge la o culme spre finalul anului.

Vei avea câștig mai ales dacă ai acumulat cunoștințe în zona comunicării. Acum poți să le valorifici, poți să-ți faci mai cunoscută munca în medii diverse.

Relația ta cu societatea și cu comunitatea în care trăiești este importantă și se poate repara.

Aici este vorba, în special, dacă ai luat, în ultimele zile, decizii care au contrariat rudele, prietenii, familia. Nu te-ai făcut foarte bine înțeles și ai stricat unele relații. scrie fanatik.ro